panna

Nell O'Day
(1940): Law and Order

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Law and Order
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Law and Order":
(*1888) Ray Taylor (režisér)

(*1912) James Craig

(*1890) Ted Adams

(*1904) Johnny Mack Brown

(*1901) Fuzzy Knight

(*1897) Kermit Maynard

(*1899) W. R. Burnett (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Beran
24°26’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »