panna

Nell O'Day
(1940): Pony Post

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Pony Post
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pony Post":
(*1915) Dorothy Short

(*1888) Ray Taylor (režisér)

(*1874) Lloyd Ingraham

(*1907) Iron Eyes Cody

(*1892) Edmund Cobb

(*1904) Johnny Mack Brown

(*1901) Fuzzy Knight

(*1897) Kermit Maynard

(*1895) Charles King



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Beran
24°26’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »