panna

Nell O'Day
(1940): Ragtime Cowboy Joe

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Ragtime Cowboy Joe
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ragtime Cowboy Joe":
(*1888) Ray Taylor (režisér)

(*1886) William Gould

(*1904) Johnny Mack Brown

(*1901) Fuzzy Knight

(*1897) Kermit Maynard



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Beran
24°26’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »