panna

Nell O'Day
(1941): Hello, Sucker

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Hello, Sucker
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hello, Sucker":
(*1892) Edward F. Cline (režisér)

(*1885) Hugh Herbert

(*1893) Lester Dorr

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)

(*1913) Tom Brown

(*1902) Mantan Moreland



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
7°57’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »