panna

Nell O'Day
(1941): Nice Girl?

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Nice Girl?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nice Girl?":
(*1921) Deanna Durbin

(*1894) Walter Brennan

(*1919) Robert Stack

(*1905) Franchot Tone

(*1890) William A. Seiter (režisér)

(*1918) Anne Gwynne

(*1886) Henry Roquemore

(*1900) Joseph A. Valentine (kameraman)

(*1891) Helen Broderick

(*1888) Nana Bryant

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)

(*1887) James Finlayson



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
7°57’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »