panna

Nell O'Day
(1941): Nice Girl?

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Nice Girl?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nice Girl?":
(*1921) Deanna Durbin

(*1894) Walter Brennan

(*1919) Robert Stack

(*1905) Franchot Tone

(*1890) William A. Seiter (režisér)

(*1918) Anne Gwynne

(*1886) Henry Roquemore

(*1900) Joseph A. Valentine (kameraman)

(*1891) Helen Broderick

(*1888) Nana Bryant

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)

(*1887) James Finlayson



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
7°57’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »