panna

Nell O'Day
(1941): Sing Another Chorus

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Sing Another Chorus
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sing Another Chorus":
(*1897) Arthur Hilton (střihač)

(*1911) Ann Doran

(*1905) Mischa Auer

(*1895) Charles Lamont (režisér)



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
7°57’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »