panna

Nell O'Day
(1942): Perils of the Royal Mounted

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Perils of the Royal Mounted
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1942, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1942 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Perils of the Royal Mounted":
(*1889) Tom London

(*1880) James W. Horne (režisér)

(*1885) Herbert Rawlinson

(*1883) Forrest Taylor

(*1907) Iron Eyes Cody

(*1888) George Chesebro

(*1895) Kenneth Harlan

(*1890) Ted Adams

(*1897) Kermit Maynard

(*1895) Charles King



Tranzitní horoskop (1942)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Blíženci
13°22’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
22°04’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
26°48’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
29°52’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
5°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Panna
16°49’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Blíženci
3°19’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Lev
13°32’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »