panna

Nell O'Day
(1942): There's One Born Every Minute

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: There's One Born Every Minute
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1942, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1942 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "There's One Born Every Minute":
(*1932) Elizabeth Taylor

(*1897) Harold Young (režisér)

(*1890) Edgar Kennedy

(*1885) Hugh Herbert

(*1882) Guy Kibbee

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)

(*1913) Tom Brown

(*1876) Charles Halton



Tranzitní horoskop (1942)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Blíženci
13°22’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
22°04’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
26°48’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
29°52’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
5°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Panna
16°49’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Blíženci
3°19’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Lev
13°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »