panna

Nell O'Day
(1942): There's One Born Every Minute

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: There's One Born Every Minute
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1942, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1942 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "There's One Born Every Minute":
(*1932) Elizabeth Taylor

(*1897) Harold Young (režisér)

(*1890) Edgar Kennedy

(*1885) Hugh Herbert

(*1882) Guy Kibbee

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)

(*1913) Tom Brown

(*1876) Charles Halton



Tranzitní horoskop (1942)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Blíženci
13°22’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Býk
22°04’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Býk
26°48’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Panna
29°52’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
5°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Panna
16°49’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Blíženci
3°19’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Lev
13°32’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »