panna

Nell O'Day
(1943): Boss of Rawhide

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Boss of Rawhide
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1943, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1943 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Boss of Rawhide":
(*1886) Robert F. Hill

(*1890) Elmer Clifton (režisér)

(*1888) George Chesebro

(*1887) Jimmy Aubrey

(*1912) Dave O'Brien

(*1895) Charles King



Tranzitní horoskop (1943)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Rak
21°30’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Blíženci
6°44’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Blíženci
1°09’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Váhy
2°03’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
6°39’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Lev
27°29’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Rak
14°09’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Lev
29°03’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »