panna

Nell O'Day
(1943): Boss of Rawhide

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Prairie Hill
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
3.1.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Nell O'Day - Film: Boss of Rawhide
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1943, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1943 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nell O'Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Boss of Rawhide":
(*1886) Robert F. Hill

(*1890) Elmer Clifton (režisér)

(*1888) George Chesebro

(*1887) Jimmy Aubrey

(*1912) Dave O'Brien

(*1895) Charles King



Tranzitní horoskop (1943)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
24°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
6°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°49’
Rak
21°30’
SaturnSaturn:
Beran
21°22’
Blíženci
6°44’
UranUran:
Kozoroh
17°07’
Blíženci
1°09’
NeptunNeptun:
Rak
19°05’
Váhy
2°03’
PlutoPluto:
Blíženci
26°53’
Lev
6°39’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°05’
Lev
27°29’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°07’
Rak
14°09’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°05’
Lev
29°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »