kozoroh

Nicole Eggert
(1977): Fantasy Island (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka
Nicole Eggert - Film: Fantasy Island (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Eggert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Where's the Love?
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - Let smrti
(2009) - Phantom Racer
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Návrat minulosti
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Dealer
(2007) - Holiday Switch
(2006) - Dead Lenny
(2006) - Cattle Call
(2006) - Blesk
(2004) - Decoys: Behind the Scenes
(2004) - Smrtící skály
(2004) - Návnada
(2003) - Zeď tajemství
(2003) - Větrná smršť
(2003) - Pobřežní hlídka: Havajská noc
(2002) - Cockroach Hotel
(2001) - Triangle Square
(2001) - Thank You, Good Night
(2000) - Celebrity Profile: Scott Baio
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Únos ze snu
(1999) - Sleeping Beauties
(1998) - Sibiř
(1997) - The Price of Kissing
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Bartender
(1996) - Frequent Flyer
(1995) - Melissa
(1995) - The Demolitionist
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Howard Stern
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1993) - Anything for Love
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Home Fires (TV seriál)
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1992) - The Double 0 Kid
(1992) - Blown Away
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - The Haunting of Morella
(1990) - Grandpa
(1989) - Věci, o kterých se nemluví
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Circus of the Stars #12
(1987) - Omega Syndrome
(1986) - Circus of the Stars #11
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1986) - Androidy
(1985) - Rose Petal Place: Real Friends
(1985) - I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Rose Petal Place
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Hambone and Hillie
(1984) - Dead Wrong: The John Evans Story
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Someday You'll Find Her, Charlie Brown
(1981) - Poslední důkaz
(1981) - Dennis the Menace in Mayday for Mother
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - When She Was Bad...
(1979) - When Hell Was in Session
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Fantasy Island (TV seriál)":
(*1936) Jan Tříska

(*1952) Jonathan Frakes

(*1955) Tanya Roberts

(*1957) Shannon Tweed

(*1943) Camilla Sparv

(*1922) Don Weis (režisér)

(*1917) Don Chaffey (režisér)

(*1922) Arnold Laven (režisér)

(*1922) Ruth Roman

(*1935) John Saxon

(*1950) Barbi Benton

(*1957) Maria Conchita Alonso

(*1920) Gene Nelson (režisér)

(*1961) Heather Locklear

(*1930) Doris Roberts

(*1946) Tim Thomerson

(*1948) A Martinez

(*1942) Barbara Parkins

(*1942) Britt Ekland

(*1926) Andy Griffith

(*1958) Ted McGinley

(*1911) Joseph Pevney (režisér)

(*1938) Fred Williamson

(*1948) Reb Brown

(*1943) Georg Stanford Brown (režisér)

(*1917) Philip Leacock (režisér)

(*1920) Ricardo Montalban

(*1920) Ricardo Montalban (režisér)

(*1919) Lawrence Dobkin (režisér)

(*1943) Rosemary Forsyth

(*1954) Wendy Schaal

(*1949) Leslie Easterbrook

(*1927) George McCowan (režisér)

(*1917) John Newland (režisér)

(*1955) Leann Hunley

(*1927) Joseph Campanella

(*1975) Heather O'Rourke

(*1923) Peter Lawford

(*1927) David Hedison

(*1930) Anne Francis

(*1939) Sid Haig

(*1936) Stella Stevens

(*1956) Cynthia Rhodes

(*1914) Robert Alda

(*1966) Kristin Bauer van Straten

(*1916) Van Johnson

(*1951) Cassandra Peterson

(*1927) Joe Turkel

(*1917) Earl Bellamy (režisér)

(*1917) Barry Nelson

(*1932) Peter Lupus

(*1952) Simon MacCorkindale

(*1947) Ernie Lively

(*1941) Juliet Mills

(*1939) Frankie Avalon

(*1936) Charles Dierkop

(*1953) Don Most

(*1939) Barbara Luna

(*1962) Melissa Sue Anderson

(*1935) Bob Denver

(*1932) Sheree North

(*1931) Linda Cristal

(*1962) Genie Francis

(*1939) Lynn Borden

(*1958) Judy Landers

(*1947) Larry Manetti

(*1942) Julie Sommars

(*1952) Cristina Raines

(*1925) John Fiedler

(*1907) John McIntire

(*1907) Cesar Romero

(*1940) Phyllis Davis

(*1937) Edward Winter

(*1959) Audrey Landers

(*1928) Marion Ross

(*1942) Susan Sullivan

(*1919) Gene Barry

(*1947) David Ladd

(*1962) Holly Gagnier

(*1956) John James

(*1918) Efrem Zimbalist Jr.

(*1958) Lisa Loring

(*1918) Vito Scotti

(*1903) Wilfrid Hyde-White

(*1945) Loni Anderson

(*1953) Jane Badler

(*1935) Paul Sand

(*1940) Tom Jones

(*1913) Bill Baldwin

(*1930) Larry Stewart (režisér)

(*1948) Deborah Shelton

(*1953) Pamela Sue Martin

(*1945) Joan Pringle

(*1937) Elinor Donahue

(*1934) Rue McClanahan

(*1947) Kim Darby

(*1930) Bradford Dillman

(*1925) Harry Guardino

(*1907) Mike Mazurki



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
11°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°04’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Býk
29°52’
Lev
15°48’
UranUran:
Váhy
18°16’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Střelec
4°28’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Váhy
2°01’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°58’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Váhy
25°19’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Beran
9°35’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »