kozoroh

Nicole Eggert
(1982): T.J. Hooker

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka
Nicole Eggert - Film: T.J. Hooker
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Eggert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Where's the Love?
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - Let smrti
(2009) - Phantom Racer
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Návrat minulosti
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Dealer
(2007) - Holiday Switch
(2006) - Dead Lenny
(2006) - Cattle Call
(2006) - Blesk
(2004) - Decoys: Behind the Scenes
(2004) - Smrtící skály
(2004) - Návnada
(2003) - Zeď tajemství
(2003) - Větrná smršť
(2003) - Pobřežní hlídka: Havajská noc
(2002) - Cockroach Hotel
(2001) - Triangle Square
(2001) - Thank You, Good Night
(2000) - Celebrity Profile: Scott Baio
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Únos ze snu
(1999) - Sleeping Beauties
(1998) - Sibiř
(1997) - The Price of Kissing
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Bartender
(1996) - Frequent Flyer
(1995) - Melissa
(1995) - The Demolitionist
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Howard Stern
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1993) - Anything for Love
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Home Fires (TV seriál)
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1992) - The Double 0 Kid
(1992) - Blown Away
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - The Haunting of Morella
(1990) - Grandpa
(1989) - Věci, o kterých se nemluví
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Circus of the Stars #12
(1987) - Omega Syndrome
(1986) - Circus of the Stars #11
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1986) - Androidy
(1985) - Rose Petal Place: Real Friends
(1985) - I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Rose Petal Place
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Hambone and Hillie
(1984) - Dead Wrong: The John Evans Story
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Someday You'll Find Her, Charlie Brown
(1981) - Poslední důkaz
(1981) - Dennis the Menace in Mayday for Mother
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - When She Was Bad...
(1979) - When Hell Was in Session
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "T.J. Hooker":
(*1931) William Shatner

(*1930) Lou Cutell

(*1927) David Hedison

(*1948) Deborah Shelton

(*1946) Mark Snow (hudební skladatel)

(*1954) Adrian Zmed

(*1947) Richard Lawson



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
26°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
11°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°04’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Býk
29°52’
Váhy
21°28’
UranUran:
Váhy
18°16’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Střelec
4°28’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Váhy
2°01’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°58’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Váhy
25°19’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Beran
9°35’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »