beran

Niilo Syväoja
(2010): Kazatel zla

Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
28 let
Niilo Syväoja - Film: Kazatel zla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Niilo Syväoja - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kazatel zla":
(*1973) Irina Björklund

(*1971) Peter Franzén

(*1965) Olli Saarela (režisér)

(*1975) Maria Järvenhelmi

(*1968) Tommi Korpela

(*1961) Ville Virtanen

(*1981) Jenni Banerjee

(*1964) Jouko Puolanto

(*1980) Eero Milonoff

(*1939) Kalle Holmberg



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
23°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
5°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
25°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
0°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
5°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
3°51’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°55’
Váhy
4°31’
UranUran:
Kozoroh
13°48’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°45’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
19°42’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°42’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
28°37’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Rak
21°27’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »