byk

Nikola Simić
(1978): Pogled u noc

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bělehrad
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Nikola Simić - Film: Pogled u noc
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nikola Simić - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Tesna koža 5
(2008) - Citulja za Eskobara
(2007) - Kafanica blizu SiS-a (TV seriál)
(2006) - Agencija za SiS (TV seriál)
(2005) - U ordinaciji
(2005) - Ljubav, navika, panika (TV seriál)
(2003) - Jagoda u supermarketu
(2003) - Crni Gruja (TV seriál)
(2002) - Siroti mali hrcki 2010
(2002) - Kazneni prostor (TV seriál)
(2001) - Porodicno blago 2 (TV seriál)
(2001) - Bumerang
(2001) - Beograd-Bar via Peking
(2000) - Tajna porodicnog blaga
(2000) - Susedi
(2000) - Ludje od ludjeg
(1999) - Pozorisni praktikum (TV seriál)
(1999) - Kaktusi i ruze
(1998) - Svirac
(1998) - Porodicno blago (TV seriál)
(1998) - Nikoljdan 1901. godine
(1998) - Lajanje na zvezde
(1998) - Golubovica apoteka
(1998) - Bekstvo
(1997) - Kanal mimo (TV seriál)
(1996) - Gore dole (TV seriál)
(1996) - Dovidjenja u Cikagu
(1996) - Dobro vece, deco (TV seriál)
(1995) - Treca sreca
(1995) - Srecni ljudi 2 (TV seriál)
(1994) - Otvorena vrata (TV seriál)
(1993) - Srecni ljudi (TV seriál)
(1991) - Tesna koža 4
(1991) - Teatar u Srba (TV seriál)
(1991) - Svemirci su krivi za sve
(1991) - Sekula se opet zeni
(1991) - Glava secera
(1990) - Sumnjivo lice
(1990) - Pod zrvnjem
(1989) - Vampiri su medju nama
(1988) - Tesna koža 3
(1988) - Tajna manastirske rakije
(1988) - Sulude godine
(1987) - Vuk Karadzic (TV seriál)
(1987) - Tesna koža 2
(1986) - Smesne i druge price (TV seriál)
(1986) - Majstor i Sampita
(1986) - Druga Zikina dinastija
(1985) - Cao inspektore
(1984) - Ubi ili poljubi (TV seriál)
(1984) - The Secret Diary of Sigmund Freud
(1984) - Ne tako davno (TV seriál)
(1984) - Nema problema
(1984) - Moljac
(1984) - Davitelj protiv davitelja
(1982) - Tesna koža
(1982) - Lola
(1981) - 500 Kada
(1981) - Sedam minus sedam
(1981) - Na rubu pameti
(1981) - Laf u srcu
(1981) - Erogena zona
(1981) - Berlin kaputt
(1980) - Pozoriste u kuci 4 (TV seriál)
(1980) - Nase price (TV seriál)
(1980) - Horký vítr (TV seriál)
(1979) - Sumnjivo lice
(1978) - Pogled u noc
(1978) - Nije nego
(1978) - Misao
(1978) - Cardak ni na nebu ni na zemlji (TV seriál)
(1977) - Pod istragom
(1977) - Hajducka vremena
(1976) - Vlajkova tajna
(1976) - Vise od igre (TV seriál)
(1976) - Ljudi s repom
(1975) - Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka
(1975) - Prokletinja
(1975) - Hitler iz naseg sokaka
(1975) - Crni petak
(1974) - Laza i Paralaza
(1974) - Cestou proti větru
(1973) - Proslava
(1973) - Kucevlasnik i palikuca
(1973) - Jaro, které přineslo smrt
(1972) - Smeh sa scene: Jugoslovensko dramsko pozoriste
(1972) - Zlocin i kazna
(1972) - Rozenbergovi ne smeju da umru
(1972) - Devojka sa Kosmaja
(1972) - Damon
(1972) - Buba u uhu
(1972) - Amfitrion 38
(1971) - Kapetan iz Kepenika
(1971) - Diplomci (TV seriál)
(1970) - Protekcija
(1970) - Levaci (TV seriál)
(1970) - Farsa o Patlenu
(1969) - Veliki dan
(1969) - Radjanje radnog naroda (TV seriál)
(1969) - Kreitserova sonata
(1969) - Krcma na glavnom drumu
(1969) - Bezimena zvezda
(1968) - TV Bukvar (TV seriál)
(1968) - Příčinu smrti neuvádět
(1968) - Prodajem stara kola
(1968) - Nasi sinovi
(1968) - Jednog dana, jednom covjeku
(1968) - Bekstva
(1967) - Tergovci
(1967) - Sedam Hamleta (TV seriál)
(1967) - Nikad se nezna
(1967) - Koraci kroz magle
(1967) - Buducnost sveta
(1966) - Pre rata
(1966) - Pogled kroz uvo
(1965) - Gorki deo reke
(1961) - Strafta
(1961) - Square of Violence
(1960) - X-25 hlásí
(1959) - Sam
(1957) - V sobotu večer
Spoluherci ve filmu "Pogled u noc":
(*1934) Danilo 'Bata' Stojkovic

(*1947) Predrag Ejdus

(*1933) Zoran Radmilovic



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
3°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
19°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
14°03’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°49’
Panna
0°08’
UranUran:
Beran
29°04’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Panna
9°35’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Rak
22°53’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°17’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Rak
23°11’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°40’
Býk
1°09’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »