byk

Nikola Simić
(1993): Srecni ljudi (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bělehrad
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Nikola Simić - Film: Srecni ljudi (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nikola Simić - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Tesna koža 5
(2008) - Citulja za Eskobara
(2007) - Kafanica blizu SiS-a (TV seriál)
(2006) - Agencija za SiS (TV seriál)
(2005) - U ordinaciji
(2005) - Ljubav, navika, panika (TV seriál)
(2003) - Jagoda u supermarketu
(2003) - Crni Gruja (TV seriál)
(2002) - Siroti mali hrcki 2010
(2002) - Kazneni prostor (TV seriál)
(2001) - Porodicno blago 2 (TV seriál)
(2001) - Bumerang
(2001) - Beograd-Bar via Peking
(2000) - Tajna porodicnog blaga
(2000) - Susedi
(2000) - Ludje od ludjeg
(1999) - Pozorisni praktikum (TV seriál)
(1999) - Kaktusi i ruze
(1998) - Svirac
(1998) - Porodicno blago (TV seriál)
(1998) - Nikoljdan 1901. godine
(1998) - Lajanje na zvezde
(1998) - Golubovica apoteka
(1998) - Bekstvo
(1997) - Kanal mimo (TV seriál)
(1996) - Gore dole (TV seriál)
(1996) - Dovidjenja u Cikagu
(1996) - Dobro vece, deco (TV seriál)
(1995) - Treca sreca
(1995) - Srecni ljudi 2 (TV seriál)
(1994) - Otvorena vrata (TV seriál)
(1993) - Srecni ljudi (TV seriál)
(1991) - Tesna koža 4
(1991) - Teatar u Srba (TV seriál)
(1991) - Svemirci su krivi za sve
(1991) - Sekula se opet zeni
(1991) - Glava secera
(1990) - Sumnjivo lice
(1990) - Pod zrvnjem
(1989) - Vampiri su medju nama
(1988) - Tesna koža 3
(1988) - Tajna manastirske rakije
(1988) - Sulude godine
(1987) - Vuk Karadzic (TV seriál)
(1987) - Tesna koža 2
(1986) - Smesne i druge price (TV seriál)
(1986) - Majstor i Sampita
(1986) - Druga Zikina dinastija
(1985) - Cao inspektore
(1984) - Ubi ili poljubi (TV seriál)
(1984) - The Secret Diary of Sigmund Freud
(1984) - Ne tako davno (TV seriál)
(1984) - Nema problema
(1984) - Moljac
(1984) - Davitelj protiv davitelja
(1982) - Tesna koža
(1982) - Lola
(1981) - 500 Kada
(1981) - Sedam minus sedam
(1981) - Na rubu pameti
(1981) - Laf u srcu
(1981) - Erogena zona
(1981) - Berlin kaputt
(1980) - Pozoriste u kuci 4 (TV seriál)
(1980) - Nase price (TV seriál)
(1980) - Horký vítr (TV seriál)
(1979) - Sumnjivo lice
(1978) - Pogled u noc
(1978) - Nije nego
(1978) - Misao
(1978) - Cardak ni na nebu ni na zemlji (TV seriál)
(1977) - Pod istragom
(1977) - Hajducka vremena
(1976) - Vlajkova tajna
(1976) - Vise od igre (TV seriál)
(1976) - Ljudi s repom
(1975) - Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka
(1975) - Prokletinja
(1975) - Hitler iz naseg sokaka
(1975) - Crni petak
(1974) - Laza i Paralaza
(1974) - Cestou proti větru
(1973) - Proslava
(1973) - Kucevlasnik i palikuca
(1973) - Jaro, které přineslo smrt
(1972) - Smeh sa scene: Jugoslovensko dramsko pozoriste
(1972) - Zlocin i kazna
(1972) - Rozenbergovi ne smeju da umru
(1972) - Devojka sa Kosmaja
(1972) - Damon
(1972) - Buba u uhu
(1972) - Amfitrion 38
(1971) - Kapetan iz Kepenika
(1971) - Diplomci (TV seriál)
(1970) - Protekcija
(1970) - Levaci (TV seriál)
(1970) - Farsa o Patlenu
(1969) - Veliki dan
(1969) - Radjanje radnog naroda (TV seriál)
(1969) - Kreitserova sonata
(1969) - Krcma na glavnom drumu
(1969) - Bezimena zvezda
(1968) - TV Bukvar (TV seriál)
(1968) - Příčinu smrti neuvádět
(1968) - Prodajem stara kola
(1968) - Nasi sinovi
(1968) - Jednog dana, jednom covjeku
(1968) - Bekstva
(1967) - Tergovci
(1967) - Sedam Hamleta (TV seriál)
(1967) - Nikad se nezna
(1967) - Koraci kroz magle
(1967) - Buducnost sveta
(1966) - Pre rata
(1966) - Pogled kroz uvo
(1965) - Gorki deo reke
(1961) - Strafta
(1961) - Square of Violence
(1960) - X-25 hlásí
(1959) - Sam
(1957) - V sobotu večer
Spoluherci ve filmu "Srecni ljudi (TV seriál)":
(*1933) Ranko Gucevac

(*1946) Marko Nikolic

(*1933) Velimir 'Bata' Živojinović

(*1947) Svetlana Bojković

(*1941) Eva Ras

(*1970) Ivana Mihic

(*1938) Mihailo Janketic

(*1926) Stevo Žigon

(*1950) Miodrag Krstovic

(*1965) Dragan Jovanović



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
3°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
19°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
14°03’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°49’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Beran
29°04’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
9°35’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Rak
22°53’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°17’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Rak
23°11’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°40’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »