vahy

Ondřej Kepka
(2005): 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér, moderátor, fotograf
Ondřej Kepka - Film: 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ondřej Kepka - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Den opričníka (divadelní záznam)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Radovan Lukavský
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Jiřina Jirásková
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Příběhy slavných - Frajer a fanfarón (TV seriál)
(2013) - Poprvé vdaná (divadelní záznam)
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Emília Vášáryová
(2012) - Scapinova šibalství (divadelní záznam)
(2011) - Ceny Thálie 2010
(2011) - Neobyčejné životy: Gustav Oplustil
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Ondřejova filmová škola
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Zoom
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Ten třetí (divadelní záznam)
(2008) - Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
(2008) - Picasso (divadelní záznam)
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Osudy hvězd: Veronika Týblová
(2007) - Den v DD
(2007) - Začarovaná láska
(2007) - V jámě lvové (divadelní záznam)
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - Návštěva u Radovana Lukavského
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2004) - Zakletá třináctka
(2004) - Smetanový svět
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Stará láska nerezaví
(2000) - Osudy hvězd: Julie... Lucie Vondráčková
(1999) - Spirála nenávisti
(1998) - Obyčejný život
(1998) - Cesta ke slunci
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1996) - Příběh knihy kostýmů
(1996) - Když sbírala jsem rozmarýn (divadelní záznam)
(1996) - Dívka se zázračnou pamětí
(1995) - Obyčejné věci člověka
(1995) - Tvůj svět

Ondřej Kepka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Umění dabingu
(2012) - Živě na jedničce
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Ondřejova filmová škola
(2008) - Zoom
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Předčasná úmrtí: Poselství přes rampu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2002) - Já a moji synové...
(1999) - Osudy hvězd: Honzík z Arabely ... Ondřej Kepka
(1999) - Honzík z Arabely (Ondřej Kepka)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Malý bílý koníček (TV seriál)
(1994) - Malý bílý koníček
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1990) - Maryša (divadelní záznam)
(1990) - Drobné něžnosti
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1980) - Příběhy modrého telefonu - Maska
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Přání
(1978) - Lázně
(1977) - Tetinka
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat

Ondřej Kepka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)":
(*1925) Jan Skopeček

(*1951) Miroslav Donutil

(*1951) Miroslav Donutil (scénárista)

(*1944) Jiří Pecha

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1963) David Matásek

(*1949) Pavel Zedníček

(*1959) Bára Štěpánová

(*1965) Martin Dejdar

(*1974) Václav Chalupa

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1943) Václav Postránecký

(*1949) Eliška Balzerová

(*1944) Jana Altmannová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1967) Nela Boudová

(*1954) Jana Boušková

(*1968) Kateřina Brožová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1952) Zuzana Geislerová

(*1937) Zdena Hadrbolcová

(*1959) Eva Holubová

(*1978) Jitka Ježková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1965) Dita Kaplanová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1968) Michaela Kuklová

(*1965) Alena Mihulová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1955) Jana Paulová

(*1945) Alena Procházková

(*1953) Libuše Šafránková

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1923) Luba Skořepová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Simona Stašová

(*1947) Jana Švandová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1945) Johanna Tesařová

(*1946) Soňa Valentová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1943) František Němec

(*1976) Petr Burian

(*1960) Jaromír Dulava

(*1971) Radim Fiala

(*1965) Filip Renč

(*1959) Miroslav Táborský

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1940) Václav Mareš

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1958) Jaroslav Sypal

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1961) Jan Čenský

(*1939) Alois Švehlík

(*1941) Boris Hybner

(*1934) Vladimír Brabec

(*1938) Jiří Krampol

(*1950) Pavel Trávníček

(*1949) Ota Jirák

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1935) Jaroslav Kepka

(*1942) Zdeněk Dušek

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1952) Zdeněk Žák

(*1941) Oldřich Vlach

(*1936) Václav Sloup

(*1962) Petr Meissel

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1959) David Prachař

(*1940) Josef Šebek

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1944) Vladimír Drha

(*1930) František Filip (režisér)

(*1960) Milan Cieslar (režisér)

(*1939) Dušan Klein (režisér)

(*1939) Dušan Klein

(*1956) Zdeněk Tyc (režisér)

(*1954) Zdeněk Zelenka (scénárista)

(*1954) Zdeněk Zelenka (režisér)

(*1973) Jiří Strach (režisér)

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Jana Hubinská



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
5°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
8°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
6°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
4°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°56’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Býk
7°43’
Rak
24°53’
UranUran:
Váhy
4°27’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
26°38’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
25°19’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°17’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Rak
22°13’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
4°33’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »