strelec

Ota Sklenčka
(1970): Slečnám nic nevadí

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hradec Králové
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Ota Sklenčka - Film: Slečnám nic nevadí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1970, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1970 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ota Sklenčka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1993) - Pozvání na večeři
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Helimadoe
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Faust
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Třetí táta
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lékaři
(1988) - Český pekáč
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Dům na Sahaře
(1987) - Bratři
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Ruce
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Domek u lesa
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Případ Platfus
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Experiment Eva
(1985) - Drahý Bedřichu
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Pod maskou
(1984) - Křižovatka
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Atomová katedrála
(1984) - Adam a Eva (TV seriál)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Klíče
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Třetí princ
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - O labuti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Krakonoš a ovčák
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Velitel (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Škola hrou
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Hodina života
(1981) - Dostih
(1981) - Cesta Karla IV. do Francie a zpět (divadelní záznam)
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Temné slunce
(1980) - Služební cesta
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Romaneto
(1980) - Panenka
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1980) - Halvard Solness (divadelní záznam)
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Zástava
(1979) - O Maryšce a vlčím hrádku
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Hordubal
(1978) - Zákony pohybu (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Sněhurka
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Adriana
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Pacient 001
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Marie
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Idiotka
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Doba strachu
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Oči plné slunce
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Královské řádění
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Větrné moře
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pokušení mladého muže
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Tchýně
(1968) - Vajíčko (divadelní záznam)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Malá Dorritka
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Samota
(1965) - Perlový náhrdelník
(1965) - Oliver Twist
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Obžalovaný
(1963) - Závory
(1963) - Začít znova
(1963) - Šach mat
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - Král Králů
(1963) - Králíček
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neomylní
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Fuente Ovejuna
(1961) - Černobílá Sylva
(1960) - Strýček Váňa
(1960) - Smyk
(1960) - Případ Lupínek
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Vstup zakázán
Spoluherci ve filmu "Slečnám nic nevadí":
(*1924) Otakar Brousek st.

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1933) Luděk Munzar

(*1918) Martin Růžek

(*1924) Josef Bláha

(*1923) Josef Langmiler

(*1930) Josef Velda

(*1937) Petr Patera

(*1910) Jaroslav Novotný (režisér)

(*1926) Adolf Navara (kameraman)



Tranzitní horoskop (1970)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
5°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
11°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
10°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°49’
Štír
2°23’
SaturnSaturn:
Panna
11°40’
Býk
2°03’
UranUran:
Vodnář
28°29’
Váhy
8°43’
NeptunNeptun:
Lev
11°13’
Štír
29°54’
PlutoPluto:
Rak
6°55’
Panna
27°23’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°02’
Ryby
15°15’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°38’
Lev
2°49’
CheirónCheirón:
Beran
2°29’
Beran
2°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »