kozoroh

Paul Freeman
(2007): A Girl and a Gun

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Barnet, Anglie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Paul Freeman - Film: A Girl and a Gun
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Freeman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - High Strung
(2013) - Závod s časem
(2013) - Lucan
(2013) - Bible (TV seriál)
(2013) - Bad Day at the Office
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich V.
(2012) - Hard Boiled Sweets
(2012) - A Fantastic Fear of Everything
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Centurion
(2009) - Španělská chřipka: Zapomenutí padlí
(2009) - The Courageous Heart of Irena Sendler
(2008) - Hercule Poirot: Schůzka se smrtí
(2007) - The Whistleblowers (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - A Girl and a Gun
(2006) - Number 13
(2006) - New Street Law (TV seriál)
(2005) - La Fiesta del chivo
(2004) - When I'm 64
(2004) - Legenda o Jiřím a drakovi
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2002) - Mrs Caldicot's Cabbage War
(2002) - Fields of Gold
(2002) - And Now... Ladies and Gentlemen
(2001) - Morlang
(2000) - The 3 Kings
(2000) - Monarch of the Glen (TV seriál)
(2000) - Drsná škola
(1999) - Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
(1999) - The Dark Room
(1999) - Ďáblova čísla
(1998) - Jenom láska
(1997) - Double Team
(1997) - Bribery and Corruption
(1996) - Squillo
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1995) - Power Rangers: Film
(1995) - Konečný tah (TV seriál)
(1995) - Husar na střeše
(1994) - Rudý orel
(1994) - Jsou z nás
(1994) - Grushko
(1993) - Zamilovaná princezna
(1992) - Železný orel 3
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Gerald nebo Geraldina?
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Matka, dcera a milenci
(1991) - Eminent Domain
(1990) - Poslední ostrov
(1990) - Perry Mason: Případ skrývané totožnosti
(1990) - A Dangerous Man: Lawrence After Arabia
(1989) - Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala
(1989) - Pursuit
(1989) - Kouzelné chvíle
(1988) - Rozdělený svět
(1988) - Prisoner of Rio
(1988) - Není Sherlock jako Holmes
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1986) - Šanghajské překvapení
(1986) - Sins (TV seriál)
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1984) - Sakharov
(1984) - Fluchtpunkt Berlin
(1983) - Si elle dit oui... je ne dis pas non
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - Smrtící síla
(1981) - Nepřátelé státu
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1981) - Žoldáci
(1981) - Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
(1981) - Nevhodná práce pro ženu
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Dlouhý velký pátek
(1980) - Death of a Princess
(1978) - Life of Shakespeare (TV seriál)
(1976) - Feelings
(1974) - Whose Child Am I?
(1970) - Play for Today (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "A Girl and a Gun":
(*1964) Ian Hart

(*1980) Anna Walton



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
25°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°10’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
23°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°13’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Blíženci
5°55’
Lev
24°26’
UranUran:
Blíženci
0°45’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Váhy
2°00’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Lev
6°17’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°35’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Rak
16°02’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Lev
28°14’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »