stir

Paul McGann
(2002): Tajný život princezny Diany

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec
Paul McGann - Film: Tajný život princezny Diany
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul McGann - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Shark (TV seriál)
(2015) - Absence
(2013) - JFK's Secret Killer: The Evidence
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - Budoucnost transplantací
(2013) - The Night of the Doctor
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2013) - Doctor Who: The Day of the Doctor
(2012) - Éra benzínu
(2012) - Wildest Islands (TV seriál)
(2012) - Tygří ostrov
(2012) - Outloni z jávské džungle
(2012) - Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
(2012) - Ripper Street (TV seriál)
(2012) - Mateřské pouto (TV seriál)
(2011) - Hidden Paintings (TV seriál)
(2011) - Codebreaker
(2010) - The Day John Lennon Died
(2010) - Luther (TV seriál)
(2009) - Zabijáci lesbických upírek
(2009) - Moving On (TV seriál)
(2009) - Kolize (TV seriál)
(2009) - Jak běží život (TV seriál)
(2008) - Vrtulníky ve válce (TV seriál)
(2008) - Tribal Wives (TV seriál)
(2007) - Francouzská cizinecká legie - Nejtvrdší elitní jednotka (TV seriál)
(2007) - True Dare Kiss (TV seriál)
(2006) - Tripping Over (TV seriál)
(2006) - Slečna Marplová: Zapomenutá vražda
(2006) - If I Had You
(2005) - Kill Me If You Can
(2005) - Gypo
(2004) - Tajemství Bible (TV seriál)
(2004) - Hodina pravdy (TV seriál)
(2003) - Skutečný příběh (TV seriál)
(2003) - The Making of 'Alien³'
(2003) - Y Mabinogi
(2003) - Listening
(2003) - Hornblower III - Věrnost
(2003) - Hornblower III - Povinnost
(2003) - Hercule Poirot: Temný cypřiš
(2003) - Doctor Who: Shada
(2002) - Tajný život princezny Diany
(2002) - Společnost Adventure (TV seriál)
(2002) - Královna prokletých
(2002) - Blood Strangers
(2001) - Teritorium
(2001) - Sladká pomsta
(2001) - Hotel!
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2000) - Nature Boy (TV seriál)
(2000) - Fish (TV seriál)
(1999) - Forgotten
(1999) - Breathless Hush
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - The Dance of Shiva
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Downtime
(1996) - Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
(1996) - The One That Got Away
(1996) - The Merchant of Venice
(1996) - Kateřina Veliká
(1996) - Boj s časem
(1996) - Bidding Adieu
(1995) - The Hanging Gale (TV seriál)
(1993) - Tři mušketýři
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Vetřelec ³
(1992) - Nice Town (TV seriál)
(1991) - Strach ze tmy
(1990) - Cutting Edge (TV seriál)
(1990) - Paper Mask
(1990) - El Fraile
(1990) - Drowning in the Shallow End
(1989) - Tree of Hands
(1989) - Rehovot Ha'Etmol
(1989) - Duha
(1989) - Dealers
(1987) - Withnail a já
(1987) - Říše slunce
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - The Monocled Mutineer (TV seriál)
(1986) - The Importance of Being Earnest
(1983) - Give us a Break (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Tajný život princezny Diany":
(*1941) Faye Dunaway

(*1946) Brian Cox

(*1963) Hugh Bonneville

(*1930) Philip Saville (režisér)

(*1944) Brian Protheroe

(*1963) Debbie Wiseman (hudební skladatelka)

(*1962) Beatie Edney



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
4°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
16°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
8°07’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°11’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Lev
21°00’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
7°14’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
6°00’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°14’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°19’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°45’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »