stir

Paul McGann
(2013): JFK's Secret Killer: The Evidence

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec
Paul McGann - Film: JFK's Secret Killer: The Evidence
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul McGann - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Shark (TV seriál)
(2015) - Absence
(2013) - JFK's Secret Killer: The Evidence
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - Budoucnost transplantací
(2013) - The Night of the Doctor
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2013) - Doctor Who: The Day of the Doctor
(2012) - Éra benzínu
(2012) - Wildest Islands (TV seriál)
(2012) - Tygří ostrov
(2012) - Outloni z jávské džungle
(2012) - Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
(2012) - Ripper Street (TV seriál)
(2012) - Mateřské pouto (TV seriál)
(2011) - Hidden Paintings (TV seriál)
(2011) - Codebreaker
(2010) - The Day John Lennon Died
(2010) - Luther (TV seriál)
(2009) - Zabijáci lesbických upírek
(2009) - Moving On (TV seriál)
(2009) - Kolize (TV seriál)
(2009) - Jak běží život (TV seriál)
(2008) - Vrtulníky ve válce (TV seriál)
(2008) - Tribal Wives (TV seriál)
(2007) - Francouzská cizinecká legie - Nejtvrdší elitní jednotka (TV seriál)
(2007) - True Dare Kiss (TV seriál)
(2006) - Tripping Over (TV seriál)
(2006) - Slečna Marplová: Zapomenutá vražda
(2006) - If I Had You
(2005) - Kill Me If You Can
(2005) - Gypo
(2004) - Tajemství Bible (TV seriál)
(2004) - Hodina pravdy (TV seriál)
(2003) - Skutečný příběh (TV seriál)
(2003) - The Making of 'Alien³'
(2003) - Y Mabinogi
(2003) - Listening
(2003) - Hornblower III - Věrnost
(2003) - Hornblower III - Povinnost
(2003) - Hercule Poirot: Temný cypřiš
(2003) - Doctor Who: Shada
(2002) - Tajný život princezny Diany
(2002) - Společnost Adventure (TV seriál)
(2002) - Královna prokletých
(2002) - Blood Strangers
(2001) - Teritorium
(2001) - Sladká pomsta
(2001) - Hotel!
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2000) - Nature Boy (TV seriál)
(2000) - Fish (TV seriál)
(1999) - Forgotten
(1999) - Breathless Hush
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - The Dance of Shiva
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Downtime
(1996) - Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
(1996) - The One That Got Away
(1996) - The Merchant of Venice
(1996) - Kateřina Veliká
(1996) - Boj s časem
(1996) - Bidding Adieu
(1995) - The Hanging Gale (TV seriál)
(1993) - Tři mušketýři
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Vetřelec ³
(1992) - Nice Town (TV seriál)
(1991) - Strach ze tmy
(1990) - Cutting Edge (TV seriál)
(1990) - Paper Mask
(1990) - El Fraile
(1990) - Drowning in the Shallow End
(1989) - Tree of Hands
(1989) - Rehovot Ha'Etmol
(1989) - Duha
(1989) - Dealers
(1987) - Withnail a já
(1987) - Říše slunce
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - The Monocled Mutineer (TV seriál)
(1986) - The Importance of Being Earnest
(1983) - Give us a Break (TV seriál)


Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
4°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
16°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
8°07’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°11’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
21°00’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
7°14’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
6°00’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°14’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°19’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°45’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »