strelec

Paul Meurisse
(1955): Fortune carrée

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.12. 1912 - 22:00h
Místo:
Dunkerk
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.1.1979 (Příčina: Astma)
Povolání:
herec, snoubenec Édith Piaf
Paul Meurisse - Film: Fortune carrée
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Meurisse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Valentinova milostná výchova
(1975) - Cikán
(1974) - Podezřelí
(1973) - Les Voraces
(1971) - Hlavně v klidu!
(1970) - Koňská hlava
(1969) - Armáda stínů
(1966) - Der Kongreß amüsiert sich
(1966) - Druhý dech
(1965) - Quand passent les faisans
(1965) - Moi et les hommes de 40 ans
(1965) - Le Majordome
(1965) - La Grosse caisse
(1964) - Le Monocle rit jaune
(1963) - Povedení strejcové
(1963) - Méfiez-vous, mesdames!
(1963) - Du mouron pour les petits oiseaux
(1963) - L'Assassin connaît la musique...
(1962) - L'Oeil du monocle
(1962) - Carillons sans joie
(1961) - Les Nouveaux aristocrates
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Le Jeu de la vérité
(1960) - Pravda
(1960) - Francouzka a láska
(1959) - La Tête contre les murs
(1959) - Snídaně v trávě
(1959) - Simenon
(1959) - Marie-Octobre
(1959) - Guinguette
(1958) - Les Violents
(1958) - Échec au porteur
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - L'Inspecteur aime la bagarre
(1955) - Fortune carrée
(1955) - Ďábelské ženy
(1955) - L'Affaire des poisons
(1954) - La Contessa di Castiglione
(1953) - Je suis un mouchard
(1952) - Sergil chez les filles
(1951) - Sérénade au bourreau
(1951) - Maria du bout du monde
(1951) - Ma femme est formidable
(1950) - Agnès de rien
(1949) - Dernière heure, édition spéciale
(1949) - L'Ange rouge
(1948) - Sergil et le dictateur
(1948) - Scandale
(1948) - Manù il contrabbandiere
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - Impasse des deux anges
(1948) - Le Dessous des cartes
(1948) - Le Colonel Durand
(1947) - Monsieur Chasse
(1947) - Inspecteur Sergil
(1947) - La Fleur de l'âge
(1947) - Bethsabée
(1946) - Macadam
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1943) - La Ferme aux loups
(1942) - Mariage d'amour
(1942) - Défense d'aimer
(1941) - Ne bougez plus
(1941) - Montmartre-sur-Seine
Spoluherci ve filmu "Fortune carrée":
(*1924) Bernard Borderie (režisér)

(*1912) Pedro Armendáriz

(*1912) Folco Lulli

(*1936) Anna-Maria Sandri

(*1897) Fernand Ledoux

(*1898) Joseph Kessel (scénárista)

(*1908) Paul Misraki (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
29°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
29°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
10°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
15°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°17’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Býk
28°26’
Štír
18°23’
UranUran:
Vodnář
1°37’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Rak
25°17’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Blíženci
29°01’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°15’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°19’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Ryby
7°00’
Kozoroh
27°44’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
10°30’
4. IC:
Střelec
4°26’
7. DSC:
Ryby
10°30’
10. MC:
Blíženci
4°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »