strelec

Paul Meurisse
(1960): Pravda

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.12. 1912 - 22:00h
Místo:
Dunkerk
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.1.1979 (Příčina: Astma)
Povolání:
herec, snoubenec Édith Piaf
Paul Meurisse - Film: Pravda
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Meurisse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Valentinova milostná výchova
(1975) - Cikán
(1974) - Podezřelí
(1973) - Les Voraces
(1971) - Hlavně v klidu!
(1970) - Koňská hlava
(1969) - Armáda stínů
(1966) - Der Kongreß amüsiert sich
(1966) - Druhý dech
(1965) - Quand passent les faisans
(1965) - Moi et les hommes de 40 ans
(1965) - Le Majordome
(1965) - La Grosse caisse
(1964) - Le Monocle rit jaune
(1963) - Povedení strejcové
(1963) - Méfiez-vous, mesdames!
(1963) - Du mouron pour les petits oiseaux
(1963) - L'Assassin connaît la musique...
(1962) - L'Oeil du monocle
(1962) - Carillons sans joie
(1961) - Les Nouveaux aristocrates
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Le Jeu de la vérité
(1960) - Pravda
(1960) - Francouzka a láska
(1959) - La Tête contre les murs
(1959) - Snídaně v trávě
(1959) - Simenon
(1959) - Marie-Octobre
(1959) - Guinguette
(1958) - Les Violents
(1958) - Échec au porteur
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - L'Inspecteur aime la bagarre
(1955) - Fortune carrée
(1955) - Ďábelské ženy
(1955) - L'Affaire des poisons
(1954) - La Contessa di Castiglione
(1953) - Je suis un mouchard
(1952) - Sergil chez les filles
(1951) - Sérénade au bourreau
(1951) - Maria du bout du monde
(1951) - Ma femme est formidable
(1950) - Agnès de rien
(1949) - Dernière heure, édition spéciale
(1949) - L'Ange rouge
(1948) - Sergil et le dictateur
(1948) - Scandale
(1948) - Manù il contrabbandiere
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - Impasse des deux anges
(1948) - Le Dessous des cartes
(1948) - Le Colonel Durand
(1947) - Monsieur Chasse
(1947) - Inspecteur Sergil
(1947) - La Fleur de l'âge
(1947) - Bethsabée
(1946) - Macadam
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1943) - La Ferme aux loups
(1942) - Mariage d'amour
(1942) - Défense d'aimer
(1941) - Ne bougez plus
(1941) - Montmartre-sur-Seine
Spoluherci ve filmu "Pravda":
(*1934) Brigitte Bardot

(*1941) Jacques Perrin

(*1907) Henri-Georges Clouzot (režisér)

(*1907) Henri-Georges Clouzot (scénárista)

(*1892) Charles Vanel

(*1940) Marie-José Nat

(*1934) Claude Berri

(*1937) Sami Frey

(*1918) Jacqueline Porel

(*1933) André Oumansky

(*1919) Jacques Marin

(*1903) Louis Seigner

(*1921) Guy Tréjan

(*1919) Jackie Sardou

(*1926) Jacques Hilling

(*1930) Dominique Zardi

(*1897) Fernand Ledoux

(*1937) Colette Castel

(*1924) Marcel Cuvelier

(*1893) Colette Régis

(*1909) Albert Michel

(*1904) Germaine Delbat

(*1919) Hubert de Lapparent

(*1935) Claudine Berg

(*1902) Paul Bonifas

(*1904) Charles Bouillaud

(*1907) Louis Arbessier

(*1913) Christian Lude

(*1897) René Blancard



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
29°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
29°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
10°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
15°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°17’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Býk
28°26’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Vodnář
1°37’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
25°17’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
29°01’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°15’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°19’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Ryby
7°00’
Vodnář
24°26’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
10°30’
4. IC:
Střelec
4°26’
7. DSC:
Ryby
10°30’
10. MC:
Blíženci
4°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »