strelec

Paul Meurisse
(1965): Quand passent les faisans

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.12. 1912 - 22:00h
Místo:
Dunkerk
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.1.1979 (Příčina: Astma)
Povolání:
herec, snoubenec Édith Piaf
Paul Meurisse - Film: Quand passent les faisans
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Meurisse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Valentinova milostná výchova
(1975) - Cikán
(1974) - Podezřelí
(1973) - Les Voraces
(1971) - Hlavně v klidu!
(1970) - Koňská hlava
(1969) - Armáda stínů
(1966) - Der Kongreß amüsiert sich
(1966) - Druhý dech
(1965) - Quand passent les faisans
(1965) - Moi et les hommes de 40 ans
(1965) - Le Majordome
(1965) - La Grosse caisse
(1964) - Le Monocle rit jaune
(1963) - Povedení strejcové
(1963) - Méfiez-vous, mesdames!
(1963) - Du mouron pour les petits oiseaux
(1963) - L'Assassin connaît la musique...
(1962) - L'Oeil du monocle
(1962) - Carillons sans joie
(1961) - Les Nouveaux aristocrates
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Le Jeu de la vérité
(1960) - Pravda
(1960) - Francouzka a láska
(1959) - La Tête contre les murs
(1959) - Snídaně v trávě
(1959) - Simenon
(1959) - Marie-Octobre
(1959) - Guinguette
(1958) - Les Violents
(1958) - Échec au porteur
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - L'Inspecteur aime la bagarre
(1955) - Fortune carrée
(1955) - Ďábelské ženy
(1955) - L'Affaire des poisons
(1954) - La Contessa di Castiglione
(1953) - Je suis un mouchard
(1952) - Sergil chez les filles
(1951) - Sérénade au bourreau
(1951) - Maria du bout du monde
(1951) - Ma femme est formidable
(1950) - Agnès de rien
(1949) - Dernière heure, édition spéciale
(1949) - L'Ange rouge
(1948) - Sergil et le dictateur
(1948) - Scandale
(1948) - Manù il contrabbandiere
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - Impasse des deux anges
(1948) - Le Dessous des cartes
(1948) - Le Colonel Durand
(1947) - Monsieur Chasse
(1947) - Inspecteur Sergil
(1947) - La Fleur de l'âge
(1947) - Bethsabée
(1946) - Macadam
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1943) - La Ferme aux loups
(1942) - Mariage d'amour
(1942) - Défense d'aimer
(1941) - Ne bougez plus
(1941) - Montmartre-sur-Seine
Spoluherci ve filmu "Quand passent les faisans":
(*1916) Bernard Blier

(*1927) Paul Préboist

(*1928) Michel Serrault

(*1928) Edouard Molinaro (režisér)

(*1928) Edouard Molinaro

(*1919) Jean Lefebvre

(*1927) Daniel Ceccaldi

(*1917) Franck Villard

(*1903) Robert Dalban

(*1920) Michel Audiard (scénárista)

(*1932) Michel Legrand (hudební skladatel)

(*1922) Lysiane Rey

(*1929) Claire Maurier

(*1942) Véronique Vendell

(*1920) Yvonne Clech

(*1905) Albert Simonin (scénárista)

(*1917) Alain Poiré (producent)

(*1923) Jacques Dynam

(*1932) Michel Duplaix

(*1928) Yves Arcanel

(*1907) Jean-Henri Chambois

(*1901) Paul Demange



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
29°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
29°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
10°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
15°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°17’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Býk
28°26’
Ryby
1°20’
UranUran:
Vodnář
1°37’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Rak
25°17’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Blíženci
29°01’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°15’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°19’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Ryby
7°00’
Ryby
14°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
10°30’
4. IC:
Střelec
4°26’
7. DSC:
Ryby
10°30’
10. MC:
Blíženci
4°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »