vodnar

Paul Newman
(1972): Flowers of Darkness

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.1. 1925 - 06:30h
Místo:
Cleveland, Ohio
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
26.9.2008 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Paul Newman - Film: Flowers of Darkness
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Newman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Warren Beatty, une obsession hollywoodienne
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2014) - I Am Steve McQueen
(2008) - Surikaty
(2007) - The Price of Sugar
(2007) - Dale
(2006) - 3055 Jean Leon
(2006) - Toulky po Marsu
(2006) - Burák a Bludička
(2006) - Auta
(2005) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2005) - The Sixties: The Years That Shaped a Generation
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2005) - James Dean: Forever Young
(2005) - Zánik Empire Falls
(2004) - Řekni jim, kdo jsi
(2003) - The Life Between
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Our Town
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Film o filmu: Road to Perdition
(2002) - Road to Perdition
(2000) - Režiséři: Martin Scorsese
(2000) - Balík peněz
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Vzkaz v láhvi
(1998) - Magic Time for Piotr
(1998) - Soumrak
(1997) - Super Speedway
(1997) - Američtí režiséři: Sydney Pollack
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Záskok
(1994) - Nejsem blázen
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Edward R. Murrow: The Best of 'Person to Person'
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Miracle on 44th Street: A Portrait of the Actors Studio
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1990) - Pán a paní Bridgeovi
(1989) - John Huston: The Man, the Movies, the Maverick
(1989) - Ancient Forests: Rage Over Trees
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Blaze
(1988) - The Racing Experience
(1988) - Hello Actors Studio
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Barva peněz
(1985) - Larry King Live
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - Harry a syn
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of 'Absence of Malice'
(1982) - Rozsudek
(1982) - Come Along with Me
(1981) - Pevnost Apačů v Bronxu
(1981) - Bez zlého úmyslu
(1980) - Když se čas naplnil
(1979) - The War at Home
(1979) - Kvintet
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - TV: The Fabulous Fifties
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Nakládačka
(1976) - Great Performances: Dance in America
(1976) - Němý film
(1976) - Buffalo Bill a Indiáni
(1975) - Návrat Lew Harpera
(1974) - Skleněné peklo
(1973) - Podraz
(1973) - Mackintoshův člověk
(1972) - Flowers of Darkness
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1972) - Kapesné
(1971) - Once Upon a Wheel
(1970) - The Making of 'Butch Cassidy and the Sundance Kid'
(1970) - King: A Filmed Record... Montgomery to Memphis
(1970) - Tak mě někdy napadá
(1970) - Stanice WUSA
(1969) - Vítězství
(1969) - Butch Cassidy a Sundance Kid
(1968) - Tajná válka Harryho Frigga
(1967) - Luke
(1967) - Hombre
(1967) - Frajer Luke
(1966) - A Year Toward Tomorrow
(1966) - Roztržená opona
(1966) - Harper
(1965) - Lady L
(1964) - Zneuctění
(1964) - Dolarová manželství
(1963) - Hollywood and the Stars (TV seriál)
(1963) - The Theater of Tomorrow
(1963) - The Prize
(1963) - A New Kind of Love
(1963) - Hud
(1962) - Sladký pták mládí
(1962) - Hemingway's Adventures of a Young Man
(1961) - Pařížské blues
(1961) - Biliárový král
(1960) - Z terasy
(1960) - Exodus
(1959) - Hoši z Filadelfie
(1958) - Rally 'Round the Flag, Boys!
(1958) - Kolt pro leváka
(1958) - Kočka na rozpálené plechové střeše
(1958) - Dlouhé horké léto
(1957) - Until They Sail
(1957) - Příběh Helen Morganové
(1956) - The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
(1956) - The Rack
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Někdo tam nahoře mě má rád
(1955) - Playwrights '56 (TV seriál)
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - The Mask (TV seriál)
(1954) - The Joe Palooka Story (TV seriál)
(1954) - Stříbrný kalich
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Aldrich Family (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Paul Newman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)


Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
1°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
23°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°51’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Štír
13°42’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Ryby
19°03’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Lev
21°37’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Rak
12°01’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°16’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Rak
4°33’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Beran
20°24’
Beran
9°24’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
13°04’
4. IC:
Býk
8°25’
7. DSC:
Rak
13°04’
10. MC:
Štír
8°25’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »