vodnar

Paul Scheer
(2006): Škola svádění

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Hyde Park, New York
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Paul Scheer - Film: Škola svádění
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Scheer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - Nerdland
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2016) - Army of One
(2015) - Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
(2015) - The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
(2015) - Táta je doma
(2015) - Preppy Little Teen$ (TV seriál)
(2015) - Hell & Back
(2015) - Fresh Off the Boat (TV seriál)
(2014) - Žhavá láska III.
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - Jason Nash Is Married
(2014) - The Hotwives of Orlando (TV seriál)
(2013) - @midnight
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - The ArScheerio Paul Show
(2013) - Souboj s Antikristem
(2013) - Orenthal: The Musical
(2013) - Dítko z pekla
(2013) - Bez minulosti
(2013) - Ass Backwards
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Piraňa 3DD
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Electric City (TV seriál)
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
(2010) - Conan
(2010) - Lost Slapdown (TV seriál)
(2010) - Piraňa 3D
(2010) - J. Montgomery Scott in Africa
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - Válka nevěst
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - The Smallest Co%k in Porn
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2008) - Zprávy TV Onion
(2008) - Seznamte se s Davem
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - Špioni a biják
(2007) - Slice
(2007) - Můj život idiota
(2007) - Human Giant (TV seriál)
(2006) - 10 Items or Less (TV seriál)
(2006) - Škola svádění
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2004) - Blackballed: The Bobby Dukes Story
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2001) - Burly TV (TV seriál)
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Good Morning America
(1952) - Today

Paul Scheer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Škola svádění":
(*1965) Ben Stiller

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1955) Billy Bob Thornton

(*1956) Luis Guzmán

(*1970) Todd Phillips (režisér)

(*1970) Todd Phillips (scénárista)

(*1970) Todd Louiso

(*1969) Horatio Sanz

(*1977) Jon Heder

(*1970) Sarah Silverman

(*1972) Jacinda Barrett

(*1976) Dan Fogler

(*1973) Jim Parsons

(*1971) Kimberly Evan

(*1983) Aziz Ansari

(*1971) Andrew Daly

(*1964) David Cross

(*1970) Scot Armstrong (scénárista)

(*1964) Matt Walsh

(*1970) Jonathan Brown (kameraman)



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
13°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°03’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Rak
28°36’
Lev
9°53’
UranUran:
Štír
7°05’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Střelec
13°25’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Váhy
11°37’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°39’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Beran
10°14’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Beran
23°55’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »