ryby

Pavol Mikulík
(1981): Návšteva

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Prešov
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér
Pavol Mikulík - Film: Návšteva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavol Mikulík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Na konci hry
(1999) - Na plné pecky
(1997) - Bakalárske návraty 1998 (TV seriál)
(1995) - Viera Bálinthová - Herečka bez javiska
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Profesor Bernhardi
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Oneskorené kvety
(1992) - Neznámy
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Havran
(1991) - Dobrodinec
(1991) - Dido
(1990) - Stanislav Babinský - Život je nekompromisný bumerang
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - Poslední
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - A Village Romeo and Juliet
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Muž v soli
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Kamene
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Ženatý cez deň, slobodný v noci
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Správca skanzenu
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Hurá za ním
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Smrť s fotografiou
(1987) - Páni Glembayovci (divadelní záznam)
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Južná pošta
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1987) - Gottšalk
(1986) - Zakázané uvoľnenie
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Nástupca
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Dráma
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Perinbaba
(1985) - Líška a hrozno
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Utrpení svatého Šebestiána
(1984) - Štyria
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Loktibrada
(1984) - Lev Tolstoj
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - Ján Literát
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Keď sa láska rozladí
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Oči plné snehu
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Krokodíl
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Špiónka v galérii
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Kronika
(1982) - Krkavci
(1982) - Chuť vody
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Nedokončená partia
(1981) - Návšteva
(1981) - Deň bez anjela
(1981) - Autoservis
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - V láske je naša pravda
(1980) - Odveta
(1980) - Macbeth (divadelní záznam)
(1980) - Katedra etiky
(1980) - Hosť k štedrovečernému stolu
(1980) - Druhovia
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Baranček rovno z rozprávky
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Monsieur Batmanov
(1979) - Kresadlo
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zbojníci
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Na pokraji rozumu
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Popleta
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Medveď Mrmláč
(1977) - Ja že mám strach?
(1977) - Gomez
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1977) - Bludička
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Do posledného dychu
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Horúčka
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Zorenka
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Tajný agent
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Medvedia tlapa
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Čarodejnica
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Svadba
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Debny
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Kocúr Máčik a mesiačik (TV seriál)
(1969) - Dráček
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Každý týždeň sedem dní
(1954) - Drevená dedina

Pavol Mikulík - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Návšteva":
(*1920) Jiří Sovák

(*1920) Ctibor Filčík

(*1946) Peter Hledík (režisér)

(*1938) Ivo Heller



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
11°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
28°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
19°36’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Blíženci
19°47’
Váhy
9°31’
UranUran:
Blíženci
4°59’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
3°26’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
6°52’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°55’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Panna
1°24’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Panna
12°42’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »