ryby

Penny Johnson
(1987): Četa v akci (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herečka
Penny Johnson - Film: Četa v akci (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Penny Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - October Road (TV seriál)
(2006) - Po stopách 11. září
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Bohémové
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2003) - 24: Access All Areas
(2003) - 11. září 2001: Čas krize
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Eve (TV seriál)
(2002) - 24: The Postmortem
(2002) - 24 Heaven
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2000) - Úmyslný čin
(2000) - The Color of Friendship
(2000) - Citizen Baines (TV seriál)
(1999) - A Test of Love
(1999) - A Secret Life
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - The Gregory Hines Show (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1997) - Absolutní moc
(1996) - The Writing on the Wall
(1996) - The Road to Galveston
(1996) - Death Benefit
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Automatic
(1993) - Tina Turner
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Ročník 61
(1993) - Molly & Gina
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Fear of a Black Hat
(1993) - Empty Cradle
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1991) - Goin' to Chicago
(1991) - Columbo: Vražda škodí zdraví
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1990) - Noční vidiny
(1990) - Kaleidoskop
(1989) - Homeroom (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - The Grand Baby
(1984) - Odpolední směna
(1984) - Kruté oči hor 2
(1984) - The Impostor
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - The Files on Jill Hatch
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Četa v akci (TV seriál)":
(*1957) Michael Madsen

(*1950) William Sadler

(*1945) Everett McGill

(*1948) Carl Weathers

(*1943) Bill Duke (režisér)

(*1967) Tia Carrere

(*1947) Robert Iscove (režisér)

(*1961) Glenn Plummer

(*1958) Kim Delaney

(*1939) Lee Majors

(*1949) Patrick Kilpatrick

(*1946) Tim Thomerson

(*1964) Miguel A. Núńez Jr.

(*1930) Edwin Sherin (režisér)

(*1957) Jon Gries

(*1940) Reynaldo Villalobos (režisér)

(*1950) James L. Conway (režisér)

(*1944) Charles Correll (režisér)

(*1950) L. Scott Caldwell

(*1946) Paul Lynch (režisér)

(*1963) John Dye

(*1966) Leilani Sarelle

(*1946) Alan Scarfe

(*1965) Kyle Chandler

(*1961) Lar Park-Lincoln

(*1964) Jace Alexander

(*1959) Robert Knepper

(*1968) Kelly Hu

(*1964) Jeff Hochendoner

(*1952) Kristoffer Tabori

(*1960) Neil Flynn

(*1951) Bill Moseley

(*1970) Malcolm-Jamal Warner

(*1957) Rosalind Chao

(*1967) Melora Hardin

(*1955) Betsy Brantley

(*1965) Ted King

(*1955) Kevin Conroy

(*1934) Aki Aleong

(*1949) Don Keith Opper

(*1946) Terence Knox

(*1959) François Chau

(*1950) William Russ

(*1963) Kayla Blake

(*1933) Robert Fuller

(*1954) Michele Lamar Richards

(*1952) Aaron Lipstadt (režisér)

(*1950) Randy Brooks

(*1962) Trevor Goddard

(*1922) Len Lesser

(*1963) Dan Gauthier

(*1952) Stephen Quadros

(*1932) John Cypher

(*1958) Eddie Velez

(*1947) Charles Frank

(*1963) Ramón Franco

(*1934) Michael Fairman

(*1986) Kerry James

(*1963) Scott Lawrence

(*1963) Bill Brochtrup

(*1957) Joe Hart

(*1959) Talia Balsam

(*1949) Tommy Lee Wallace (režisér)



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
Střelec
15°26’
UranUran:
Lev
22°31’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Panna
6°26’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »