byk

Pete Seeger
(2003): Příběh pop music a politiky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista
Pete Seeger - Film: Příběh pop music a politiky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pete Seeger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rooted in Peace
(2015) - Strength in Union
(2013) - Dear Governor Cuomo
(2012) - The Resurrection of Victor Jara
(2012) - Palme
(2012) - Lead Belly: Life, Legend, Legacy
(2012) - Greenwich Village: Music That Defined a Generation
(2011) - My First Guitar
(2010) - Sounds Like a Revolution
(2010) - GasLand
(2009) - Let Freedom Sing: How Music Inspired the Civil Rights Movement
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - The Power of Their Song: The Untold Story of Latin America's New Song Movement
(2008) - In Search of Myster Ey
(2007) - Pete Seeger: The Power of Song
(2005) - This Machine Kills Fascists
(2005) - Bob Dylan
(2004) - Natural Heroes (TV seriál)
(2004) - Isn't This a Time! A Tribute Concert for Harold Leventhal (koncert)
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2001) - Freedom Highway: Songs that Shaped a Century
(2001) - American Roots Music (TV seriál)
(2000) - The Internationale
(2000) - The Ballad of Ramblin' Jack
(1997) - An Act of Conscience
(1996) - Joe Heaney: Sing the Dark Away
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1991) - Tribute to Harry Chapin
(1990) - Memory & Imagination: New Pathways to the Library of Congress
(1988) - Sesame Street, Special
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Dreadful Memories: The Life of Sarah Ogan Gunning
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1984) - Woody Guthrie: Hard Travelin'
(1984) - In Our Hands
(1983) - Seeing Red
(1982) - The Weavers: Wasn't That a Time
(1970) - Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Sezame, otevři se
(1969) - Playboy After Dark
(1969) - Alicin restaurant
(1968) - The Dick Cavett Show
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - Festival
(1952) - Today
(1947) - To Hear Your Banjo Play
Spoluherci ve filmu "Příběh pop music a politiky (TV seriál)":
(*1958) Tim Robbins

(*1947) David Bowie

(*1940) Martin Sheen

(*1936) Kris Kristofferson

(*1927) Harry Belafonte

(*1958) Ice-T

(*1946) Jane Birkin

(*1958) Rudi Dolezal (režisér)

(*1952) Hannes Rossacher (režisér)

(*1960) Bono

(*1949) Bruce Springsteen

(*1954) Annie Lennox

(*1951) Bob Geldof

(*1947) Arlo Guthrie

(*1945) Neil Young

(*1964) Adam Yauch

(*1946) Patti Smith

(*1950) Peter Gabriel

(*1941) Joan Baez

(*1869) Mahátma Gándhí

(*1926) královna Alžběta II.

(*1953) Tony Blair

(*1910) Matka Tereza

(*1920) papež Jan Pavel II.

(*1947) Hillary Clinton

(*1929) Martin Luther King

(*1884) Harry S. Truman

(*1856) Woodrow Wilson

(*1958) Grandmaster Flash



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
11°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
27°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
15°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
19°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
13°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
11°17’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Lev
21°26’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Ryby
1°13’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Lev
6°35’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Rak
4°55’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°13’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Štír
11°09’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Beran
5°07’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »