vahy

Peter Boyle
(1988): Půlnoční linka (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Norristown, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Boyle - Film: Půlnoční linka (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Boyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Všechny cesty vedou domů
(2007) - The Shallow End of the Ocean
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Everybody Loves Raymond: The Last Laugh
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Imagine New York
(2003) - A&E Biography: Peter Boyle
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Santa Claus 2
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Ples příšer
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Making 'Taxi Driver'
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Mutant 2
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Ta zatracená kočka
(1997) - A Deadly Vision
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Night of About 14 CBS Stars
(1996) - Náhradní matka
(1996) - Milk & Money
(1996) - Jezero v lesích
(1996) - Death and the Compass
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Smrtelná léčba
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1994) - Tajný agent Royce
(1994) - Santa Claus
(1994) - Philly Heat (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - Killer
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Tikot
(1992) - Malcolm X
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1992) - In the Line of Duty: Street War
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1991) - Kickboxer 2 - Cesta zpátky
(1990) - 27 Wagons Full of Cotton
(1990) - The Tragedy of Flight 103: The Inside Story
(1990) - Sluneční hrozba
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Challenger
(1989) - Funny
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Parta snů
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - Superman 50th Anniversary
(1988) - Rudé horko
(1988) - Rokenrolová parta
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Nehoda na silu 7
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Walker
(1987) - Vzdávám se
(1987) - Echoes in the Darkness
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1986) - Joe Bash (TV seriál)
(1985) - Turk 182!
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1982) - Hammett
(1981) - Outland
(1980) - Věříme v Boha?
(1980) - Bizoni na tahu
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Naostro
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - Kasař Tony
(1977) - Tail Gunner Joe
(1976) - Taxikář
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1974) - Mladý Frankenstein
(1974) - Crazy Joe
(1973) - Steelyard Blues
(1973) - Přátelé Eddieho Coylea
(1973) - Na šikmé ploše
(1973) - The Man Who Could Talk to Kids
(1973) - Kid Blue
(1973) - Ghost in the Noonday Sun
(1972) - F.T.A.
(1972) - Kandidát
(1971) - T.R. Baskin
(1970) - Joe
(1970) - Diary of a Mad Housewife
(1970) - Comedy Tonight (TV seriál)
(1969) - The Monitors
(1969) - Medium Cool
(1968) - The Virgin President
(1966) - Parta
Spoluherci ve filmu "Půlnoční linka (TV seriál)":
(*1956) Gary Cole

(*1962) Amy Yasbeck

(*1957) Mykelti Williamson

(*1946) Ed O'Neill

(*1952) Mimi Leder (režisérka)

(*1958) Kevin Hooks (režisér)

(*1960) Rob Bowman (režisér)

(*1953) Thomas Carter (režisér)

(*1947) Betty Thomas (režisérka)

(*1946) Tim Thomerson

(*1957) Charles Robert Carner (režisér)

(*1964) Judie Aronson

(*1936) Alex Rocco

(*1940) Reynaldo Villalobos (kameraman)

(*1940) Reynaldo Villalobos (režisér)

(*1955) Kim Johnston Ulrich

(*1956) Chris Carter (scénárista)

(*1956) Pato Hoffmann

(*1952) Eric Laneuville (režisér)

(*1959) Greg Proops

(*1957) Robert Clohessy

(*1963) Faran Tahir

(*1962) Jenny Wright

(*1951) Brad Fiedel (hudební skladatel)

(*1947) Ernie Lively

(*1954) Dihlon McManne

(*1949) Jack McGee

(*1964) Wendy Kilbourne

(*1960) Terri Garber

(*1942) Robert Klein

(*1950) Jim Beaver

(*1955) Leslie Jordan

(*1959) Audrey Landers

(*1970) Megan Dodds

(*1977) Sascha Radetsky

(*1939) Priscilla Alden

(*1946) Terence Knox

(*1939) Reni Santoni

(*1946) Blake Clark

(*1937) Albert Hall

(*1943) John Beck

(*1958) Scott Valentine

(*1956) Lisa Eilbacher

(*1950) Ed Marinaro

(*1931) Constance Towers

(*1945) Steven Keats

(*1962) Jesse Borrego

(*1961) Sydney Walsh

(*1943) Richard Romanus

(*1952) Dennis Dun

(*1959) Patricia Charbonneau

(*1935) Charles Cioffi

(*1913) Howard Duff

(*1940) James Gammon

(*1967) Crystal Carson

(*1974) Jared Rushton

(*1957) Joyce Hyser

(*1929) Jerry Hardin

(*1940) Levon Helm

(*1951) Patti D'Arbanville

(*1935) Ron Carey

(*1958) Karen Kopins

(*1950) Gary Frank

(*1909) Jeffrey Lynn

(*1946) Linda Kelsey

(*1955) Karen Austin

(*1958) Eddie Velez

(*1947) Charles Frank

(*1947) Randee Heller

(*1952) Pamela Roylance

(*1954) Calvin Levels

(*1963) Scott Lawrence

(*1955) Christopher Lawford

(*1940) Jim Haynie

(*1922) William Schallert



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
15°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
25°23’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Ryby
3°51’
Střelec
25°31’
UranUran:
Býk
3°53’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Panna
15°44’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Rak
27°23’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°52’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Panna
20°44’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Blíženci
15°58’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »