vahy

Peter Boyle
(1997): A Deadly Vision

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Norristown, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Boyle - Film: A Deadly Vision
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Boyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Všechny cesty vedou domů
(2007) - The Shallow End of the Ocean
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Everybody Loves Raymond: The Last Laugh
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Imagine New York
(2003) - A&E Biography: Peter Boyle
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Santa Claus 2
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Ples příšer
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Making 'Taxi Driver'
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Mutant 2
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Ta zatracená kočka
(1997) - A Deadly Vision
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Night of About 14 CBS Stars
(1996) - Náhradní matka
(1996) - Milk & Money
(1996) - Jezero v lesích
(1996) - Death and the Compass
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Smrtelná léčba
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1994) - Tajný agent Royce
(1994) - Santa Claus
(1994) - Philly Heat (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - Killer
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Tikot
(1992) - Malcolm X
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1992) - In the Line of Duty: Street War
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1991) - Kickboxer 2 - Cesta zpátky
(1990) - 27 Wagons Full of Cotton
(1990) - The Tragedy of Flight 103: The Inside Story
(1990) - Sluneční hrozba
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Challenger
(1989) - Funny
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Parta snů
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - Superman 50th Anniversary
(1988) - Rudé horko
(1988) - Rokenrolová parta
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Nehoda na silu 7
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Walker
(1987) - Vzdávám se
(1987) - Echoes in the Darkness
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1986) - Joe Bash (TV seriál)
(1985) - Turk 182!
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1982) - Hammett
(1981) - Outland
(1980) - Věříme v Boha?
(1980) - Bizoni na tahu
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Naostro
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - Kasař Tony
(1977) - Tail Gunner Joe
(1976) - Taxikář
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1974) - Mladý Frankenstein
(1974) - Crazy Joe
(1973) - Steelyard Blues
(1973) - Přátelé Eddieho Coylea
(1973) - Na šikmé ploše
(1973) - The Man Who Could Talk to Kids
(1973) - Kid Blue
(1973) - Ghost in the Noonday Sun
(1972) - F.T.A.
(1972) - Kandidát
(1971) - T.R. Baskin
(1970) - Joe
(1970) - Diary of a Mad Housewife
(1970) - Comedy Tonight (TV seriál)
(1969) - The Monitors
(1969) - Medium Cool
(1968) - The Virgin President
(1966) - Parta
Spoluherci ve filmu "A Deadly Vision":
(*1965) Kristin Davis

(*1932) Ellen Burstyn

(*1970) Matt Ross

(*1969) Matthew Settle

(*1936) Dan Greenburg (scénárista)

(*1936) Dan Greenburg (spisovatelská předloha)

(*1958) James McDaniel



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
15°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
25°23’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Ryby
3°51’
Beran
1°21’
UranUran:
Býk
3°53’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Panna
15°44’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Rak
27°23’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°52’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Panna
20°44’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Blíženci
15°58’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »