vahy

Peter Boyle
(1999): The Late Late Show with Craig Kilborn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Norristown, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Boyle - Film: The Late Late Show with Craig Kilborn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Boyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Všechny cesty vedou domů
(2007) - The Shallow End of the Ocean
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Everybody Loves Raymond: The Last Laugh
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Imagine New York
(2003) - A&E Biography: Peter Boyle
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Santa Claus 2
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Ples příšer
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Making 'Taxi Driver'
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Mutant 2
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Ta zatracená kočka
(1997) - A Deadly Vision
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Night of About 14 CBS Stars
(1996) - Náhradní matka
(1996) - Milk & Money
(1996) - Jezero v lesích
(1996) - Death and the Compass
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Smrtelná léčba
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1994) - Tajný agent Royce
(1994) - Santa Claus
(1994) - Philly Heat (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - Killer
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Tikot
(1992) - Malcolm X
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1992) - In the Line of Duty: Street War
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1991) - Kickboxer 2 - Cesta zpátky
(1990) - 27 Wagons Full of Cotton
(1990) - The Tragedy of Flight 103: The Inside Story
(1990) - Sluneční hrozba
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Challenger
(1989) - Funny
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Parta snů
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - Superman 50th Anniversary
(1988) - Rudé horko
(1988) - Rokenrolová parta
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Nehoda na silu 7
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Walker
(1987) - Vzdávám se
(1987) - Echoes in the Darkness
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1986) - Joe Bash (TV seriál)
(1985) - Turk 182!
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1982) - Hammett
(1981) - Outland
(1980) - Věříme v Boha?
(1980) - Bizoni na tahu
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Naostro
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - Kasař Tony
(1977) - Tail Gunner Joe
(1976) - Taxikář
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1974) - Mladý Frankenstein
(1974) - Crazy Joe
(1973) - Steelyard Blues
(1973) - Přátelé Eddieho Coylea
(1973) - Na šikmé ploše
(1973) - The Man Who Could Talk to Kids
(1973) - Kid Blue
(1973) - Ghost in the Noonday Sun
(1972) - F.T.A.
(1972) - Kandidát
(1971) - T.R. Baskin
(1970) - Joe
(1970) - Diary of a Mad Housewife
(1970) - Comedy Tonight (TV seriál)
(1969) - The Monitors
(1969) - Medium Cool
(1968) - The Virgin President
(1966) - Parta
Spoluherci ve filmu "The Late Late Show with Craig Kilborn":
(*1953) Bill Pullman

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1930) Clint Eastwood

(*1972) Ben Affleck

(*1958) Tim Robbins

(*1959) Tom Arnold

(*1967) Vin Diesel

(*1946) Susan Sarandon

(*1964) Laura Harring

(*1947) Meat Loaf

(*1956) Mimi Rogers

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1971) David Arquette

(*1936) David Carradine

(*1936) Hector Elizondo

(*1962) Cary Elwes

(*1944) Dennis Franz

(*1964) John Leguizamo

(*1962) Lou Diamond Phillips

(*1945) Tom Selleck

(*1931) William Shatner

(*1965) Charlie Sheen

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1965) Sherilyn Fenn

(*1963) Lauren Holly

(*1973) Juliette Lewis

(*1955) Kate Mulgrew

(*1964) Rosie Perez

(*1960) Elizabeth Perkins

(*1980) Christina Ricci

(*1939) John Cleese

(*1927) Peter Falk

(*1960) Oliver Platt

(*1971) Mark Wahlberg

(*1967) Mira Sorvino

(*1982) Kirsten Dunst

(*1964) Famke Janssen

(*1982) Thora Birch

(*1979) Mena Suvari

(*1961) Jennifer Coolidge

(*1974) Alyson Hannigan

(*1975) Asia Argento

(*1970) Rachel Weisz

(*1969) Ice Cube

(*1939) Lily Tomlin

(*1954) James Belushi

(*1958) Patricia Heaton

(*1980) Zooey Deschanel

(*1970) Vince Vaughn

(*1972) Goran Visnjic

(*1972) Carmen Electra

(*1959) David Hyde Pierce

(*1947) Ted Danson

(*1944) Dennis Farina

(*1968) Pauly Shore

(*1959) Jason Alexander

(*1968) Jeri Ryan

(*1967) Lauren Graham

(*1984) Mandy Moore

(*1969) Mary McCormack

(*1961) Peri Gilpin

(*1971) Bridget Moynahan

(*1970) Jamie Kennedy

(*1973) James Marsden

(*1982) Jessica Biel

(*1978) Shannyn Sossamon

(*1971) Luke Wilson

(*1966) Jon Favreau

(*1974) Natasha Henstridge

(*1952) Roseanne Barr

(*1922) Carl Reiner

(*1968) McG

(*1899) Pat O'Brien

(*1986) Amanda Bynes

(*1970) Yancy Butler

(*1976) Ali Larter

(*1961) Dennis Rodman

(*1972) Dane Cook

(*1971) Krista Allen

(*1961) John Corbett

(*1959) John C. McGinley

(*1962) Eddie Izzard

(*1947) Tim Matheson

(*1966) Donal Logue

(*1948) John Ritter

(*1951) Cheryl Ladd

(*1964) Amy Brenneman

(*1968) Jorja Fox

(*1978) Maria Menounos

(*1965) Marlee Matlin

(*1965) Jami Gertz

(*1973) Holly Marie Combs

(*1973) Tyra Banks

(*1956) Dana Delany

(*1964) Vivica A. Fox

(*1974) Jeremy Sisto

(*1969) Donnie Wahlberg

(*1944) Ben Stein



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
15°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
25°23’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Ryby
3°51’
Beran
26°46’
UranUran:
Býk
3°53’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
15°44’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Rak
27°23’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°52’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Panna
20°44’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Blíženci
15°58’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »