beran

Peter Bull
(1961): The Rebel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Bull - Film: The Rebel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1961, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1961 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Bull - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(1983) - Žlutovous
(1983) - Přesný jako smrt
(1979) - The Tempest
(1978) - Rosie Dixon - Night Nurse
(1977) - Joseph Andrews
(1977) - The Brute
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1972) - Vzhůru na frontu
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1971) - Girl Stroke Boy
(1970) - The Executioner
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1967) - Pan doktor a jeho zvířátka
(1965) - You Must Be Joking!
(1965) - Licensed to Kill
(1965) - The Intelligence Men
(1964) - Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
(1963) - Tom Jones
(1963) - The Old Dark House
(1961) - The Rebel
(1961) - Máte ráda Brahmse?
(1961) - If the Crown Fits (TV seriál)
(1961) - The Girl on the Boat
(1961) - Follow That Man
(1960) - 3 světy Gullivera
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - The Scapegoat
(1958) - The Lost King (TV seriál)
(1958) - O Palečkovi
(1958) - The Horse's Mouth
(1956) - Who Done It?
(1956) - The Green Man
(1955) - Footsteps in the Fog
(1953) - Strange Stories
(1953) - Saadia
(1953) - Malta Story
(1953) - The Captain's Paradise
(1952) - The Second Mrs. Tanqueray
(1951) - Zlaté věže
(1951) - Scrooge
(1951) - I'll Get You for This
(1951) - Africká Královna
(1950) - The Reluctant Widow
(1950) - Such Is Life (TV seriál)
(1950) - The Six Men
(1949) - Ztracení lidé
(1949) - Cardboard Cavalier
(1948) - Woman Hater
(1948) - Saraband for Dead Lovers
(1948) - Oliver Twist
(1947) - The Turners of Prospect Road
(1947) - The Tragical History of Doctor Faustus
(1947) - Kvůli nim jsem uprchl
(1946) - The Grand Escapade
(1941) - Quiet Wedding
(1940) - Young Man's Fancy
(1940) - Sunset in Vienna
(1940) - Kontraband
(1940) - Dead Man's Shoes
(1938) - The Ware Case
(1938) - Marie Antoinetta
(1937) - Tele-Ho!
(1937) - Rytíř beze zbraně
(1937) - Non-Stop New York
(1936) - Sabotáž
(1936) - As You Like It
Spoluherci ve filmu "The Rebel":
(*1938) Oliver Reed

(*1906) George Sanders

(*1912) John Le Mesurier

(*1922) Robert Day (režisér)

(*1915) Dennis Price

(*1930) John Wood

(*1934) Nanette Newman

(*1934) Jean Marsh

(*1908) Grégoire Aslan

(*1924) Tony Hancock

(*1924) Tony Hancock (scénárista)

(*1914) Gilbert Taylor (kameraman)

(*1930) Ray Galton (scénárista)

(*1929) Alan Simpson (scénárista)



Tranzitní horoskop (1961)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
1°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
17°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
15°12’
Kozoroh
14°12’
SaturnSaturn:
Býk
16°59’
Kozoroh
19°38’
UranUran:
Vodnář
2°32’
Lev
25°21’
NeptunNeptun:
Rak
21°01’
Štír
10°50’
PlutoPluto:
Blíženci
26°57’
Panna
8°00’
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°50’
Panna
9°19’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
21°31’
Rak
26°38’
CheirónCheirón:
Ryby
8°10’
Vodnář
28°53’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »