byk

Peter Carsten
(1959): Freddy, die Gitarre und das Meer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Weißenburg
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Peter Carsten - Film: Freddy, die Gitarre und das Meer
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Carsten - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1998) - Kad mrtvi zapjevaju
(1991) - Das Serbische Mädchen
(1990) - Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
(1989) - Hájovna Falkenau (TV seriál)
(1989) - Donator
(1985) - Wallenberg: A Hero's Story
(1985) - ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
(1985) - Dvostruki udar
(1984) - Der Sonne entgegen (TV seriál)
(1982) - Soumrak
(1981) - Variola vera
(1980) - Tren (TV seriál)
(1980) - Dud
(1980) - Čekatel na životní příležitost
(1979) - Slom (TV seriál)
(1979) - Pekelný ostrov
(1979) - Partizanska eskadrila
(1978) - Trener
(1978) - Tren
(1978) - Stici pre svitanja
(1978) - The Squeeze
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1978) - Razmena (TV seriál)
(1977) - Štvanice
(1977) - Starej (TV seriál)
(1977) - Marija (TV seriál)
(1977) - Das Gesetz des Clans
(1976) - Vrhovi Zelengore
(1976) - Povratak otpisanih (TV seriál)
(1976) - Na putu izdaje (TV seriál)
(1976) - Dívčí most
(1975) - Pesma (TV seriál)
(1975) - Milano: il clan dei Calabresi
(1974) - Partizani
(1974) - Partizani (TV seriál)
(1972) - Tutti fratelli nel west... per parte di padre
(1971) - Vzducholoď
(1970) - 11 Uhr 20 (TV seriál)
(1970) - Wenn du bei mir bist
(1970) - Pomsta vlkodlaka
(1970) - L'Inafferrabile invincibile Mr. Invisibile
(1970) - E Dio disse a Caino
(1970) - A přišel den černých citrónů
(1969) - Stewardessen (TV seriál)
(1969) - Paul Temple (TV seriál)
(1969) - Die Nackte Bovary
(1969) - Hannibal
(1969) - Der Kommissar (TV seriál)
(1968) - The Mercenaries
(1967) - The Vengeance of Fu Manchu
(1967) - Masakr v Černém lese
(1967) - Heubodengeflüster
(1967) - Da Berlino l'apocalisse
(1966) - Sympatický dareba
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Polizeifunk ruft (TV seriál)
(1966) - Jmenuji se Pecos
(1966) - All'ombra delle aquile
(1965) - Studie strachu
(1965) - Der Fluch des schwarzen Rubin
(1964) - Slim Callaghan greift ein (TV seriál)
(1963) - Wochentags immer
(1963) - Das Todesauge von Ceylon
(1963) - Barras heute
(1962) - Marcia o crepa
(1961) - Küß mich Kätchen
(1961) - Das Geheimnis der schwarzen Koffer
(1961) - Es muß nicht immer Kaviar sein
(1961) - Diesmal muß es Kaviar sein
(1961) - Bis zum Ende aller Tage
(1960) - Wenn die Heide blüht
(1960) - Sotto dieci bandiere
(1960) - Soldatensender Calais
(1960) - Mal drunter - mal drüber
(1960) - Kriminaltango
(1960) - Freddy und die Melodie der Nacht
(1960) - Fabrik der Offiziere
(1959) - Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
(1959) - Heiße Ware
(1959) - Heimat, deine Lieder
(1959) - Freddy, die Gitarre und das Meer
(1959) - Drillinge an Bord
(1959) - As the Sea Rages
(1958) - U47 - Kapitänleutnant Prien
(1958) - Scampolo
(1958) - Peter Voss, der Millionendieb
(1957) - Velká modrá cesta
(1957) - Sedm let neštěstí
(1957) - La Ragazza della salina
(1957) - Noc, ve které přišel ďábel
(1956) - ...wie einst Lili Marleen
(1956) - Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
(1956) - Nina
(1956) - Liebe
(1956) - Kirschen in Nachbars Garten
(1956) - Keiner stirbt leicht
(1956) - Anastasia - Die letzte Zarentochter
(1955) - Jednotka 08/15 - Ve vlasti
(1955) - Jednotka 08/15 - Ve válce
(1955) - Das Fröhliche Dorf
(1954) - Na počátku byl hřích
(1954) - Jednotka 08/15 - Před bojem
(1953) - Der Unsterbliche Lump
Spoluherci ve filmu "Freddy, die Gitarre und das Meer":
(*1926) Ralf Wolter

(*1912) Wolfgang Schleif (režisér)

(*1906) Camilla Spira

(*1936) Sabine Sesselmann



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
9°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
22°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
6°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
23°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
22°16’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Střelec
18°17’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
5°23’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Lev
26°24’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
15°11’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°15’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Štír
17°06’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
5°57’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »