vodnar

Peter Gabriel
(2008): Youssou Ndour: I Bring What I Love

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.2. 1950 - 16:30h
Místo:
Woking
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, skladatel
Peter Gabriel - Film: Youssou Ndour: I Bring What I Love
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Gabriel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2014) - The Kate Bush Story: Running Up That Hill
(2013) - Miracle Rising: South Africa
(2012) - Pod africkou oblohou
(2011) - Peter Gabriel: Koncert z Londýna
(2010) - Podivné síly: Stephin Merritt a The Magnetic Fields
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2008) - Youssou Ndour: I Bring What I Love
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Nad rozdíly
(2007) - TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - All We Are Saying
(2004) - Peter Gabriel: Play
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Peter Gabriel: Growing Up Live (koncert)
(2001) - Zpráva o stavu světa
(2001) - The Genesis Songbook
(2000) - My Generation
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Recon
(1995) - Woodstock '94
(1994) - Souhvězdí Jodorowsky
(1994) - Secret World Live (koncert)
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Gomorron
(1991) - Simple Truth, The: A Concert for Kurdish Refugees (koncert)
(1989) - Dance of Hope
(1989) - Povídky z New Yorku
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Der Schwammerlkönig (TV seriál)
(1987) - Rockstop!
(1987) - The Day of Five Billion
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1985) - Greenpeace Non-toxic Video Hits (hudební videoklip)
(1980) - Children in Need
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Arena (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops

Peter Gabriel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Youssou Ndour: I Bring What I Love":
(*1951) James Newton Howard (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
24°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
14°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
4°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
16°46’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Panna
17°41’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
1°11’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
17°10’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
16°49’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°47’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Býk
3°37’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Střelec
19°57’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
17°52’
4. IC:
Štír
2°15’
7. DSC:
Vodnář
17°52’
10. MC:
Býk
2°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »