rak

Peter Lorre
(1932): Schuß im Morgengrauen

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.6. 1904 - 01:20h
Místo:
Ružomberok
Země:
Věk:
† 59 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.3.1964 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec
Peter Lorre - Film: Schuß im Morgengrauen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1932, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1932 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Lorre - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(2003) - Satin and Silk
(2002) - Prisoner of Paradise
(2002) - Jahrhundert des Theaters, Das (TV seriál)
(2001) - Heroes of Horror
(1984) - Peter Lorre - Das doppelte Gesicht
(1977) - Hitlerova kariéra
(1964) - Plážová párty 2
(1964) - Patsy
(1964) - Komedie plná hrůz
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Havran
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Historky hrůzy
(1962) - Five Weeks in a Balloon
(1961) - Voyage to the Bottom of the Sea
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1960) - Scent of Mystery
(1959) - The Big Circus
(1958) - Collector's Item
(1957) - The Sad Sack
(1957) - The Buster Keaton Story
(1957) - The Story of Mankind
(1957) - Hell Ship Mutiny
(1957) - Hedvábné punčochy
(1956) - Operation Cicero
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1956) - Congo Crossing
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Poraž ďábla
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Der Verlorene
(1950) - Quicksand
(1950) - Double Confession
(1949) - Rope of Sand
(1948) - Casbah
(1947) - Má oblíbená brunetka
(1946) - The Verdict
(1946) - Three Strangers
(1946) - The Chase
(1946) - Black Angel
(1946) - The Beast with Five Fingers
(1945) - Hotel Berlin
(1945) - Confidential Agent
(1944) - The Mask of Dimitrios
(1944) - The Conspirators
(1944) - Passage to Marseille
(1944) - Jezinky a bezinky
(1944) - Hollywood Canteen
(1943) - The Constant Nymph
(1943) - The Cross of Lorraine
(1943) - Background to Danger
(1942) - The Boogie Man Will Get You
(1942) - Invisible Agent
(1942) - Casablanca
(1941) - They Met in Bombay
(1941) - The Face Behind the Mask
(1941) - Mr. District Attorney
(1941) - Maltézský sokol
(1941) - All Through the Night
(1940) - Věčný žid
(1940) - You'll Find Out
(1940) - Stranger on the Third Floor
(1940) - Strange Cargo
(1940) - I Was an Adventuress
(1940) - Island of Doomed Men
(1939) - Mr. Moto Takes a Vacation
(1939) - Mr. Moto's Last Warning
(1939) - Mr. Moto in Danger Island
(1938) - Mysterious Mr. Moto
(1938) - Mr. Moto Takes a Chance
(1938) - Mr. Moto's Gamble
(1938) - I'll Give a Million
(1937) - Think Fast, Mr. Moto
(1937) - Thank You, Mr. Moto
(1937) - Nancy Steele Is Missing!
(1937) - Lancer Spy
(1936) - Secret Agent
(1936) - Crack-Up
(1935) - Mad Love
(1935) - Crime and Punishment
(1934) - Muž, který věděl příliš mnoho
(1933) - Unsichtbare Gegner
(1933) - Les Requins du pétrole
(1933) - O čem ženy sní
(1933) - Du haut en bas
(1932) - Der Weiße Dämon
(1932) - Stupéfiants
(1932) - Schuß im Morgengrauen
(1932) - L. P. 1 neodpovídá
(1932) - Fünf von der Jazzband
(1931) - Vrah mezi námi
(1931) - Mann ist Mann
(1931) - Jeho Veličenstvo Krise
(1931) - Bomby nad Monte Carlem
(1930) - Der weiße Teufel
(1929) - Die Verschwundene Frau

Peter Lorre - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Schuß im Morgengrauen":
(*1875) Ernst Behmer

(*1887) Kurt Vespermann

(*1883) Theodor Loos

(*1890) Fritz Odemar

(*1902) Bronislau Kaper (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1932)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
3°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
12°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
18°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
0°33’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
26°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
25°37’
Lev
21°47’
SaturnSaturn:
Vodnář
20°30’
Kozoroh
23°48’
UranUran:
Střelec
27°42’
Beran
15°27’
NeptunNeptun:
Rak
5°35’
Panna
7°51’
PlutoPluto:
Blíženci
20°31’
Rak
21°18’
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°28’
Beran
0°15’
Černá LunaLilith:
Ryby
6°48’
Beran
16°21’
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°41’
Býk
19°01’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
23°13’
4. IC:
Rak
26°00’
7. DSC:
Štír
23°13’
10. MC:
Kozoroh
26°00’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »