beran

Peter Nagy
(1986): Spieva Peter Nagy (koncert)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Spieva Peter Nagy (koncert)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti


Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Střelec
5°12’
UranUran:
Lev
12°16’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »