beran

Peter Nagy
(1993): Dobré ráno

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Dobré ráno
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti


Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Lev
12°16’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »