beran

Peter Nagy
(1998): Bigbít (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Bigbít (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Bigbít (TV seriál)":
(*1939) Karel Gott

(*1931) Jiří Suchý

(*1963) Zdeněk Suchý (režisér)

(*1958) Iva Bittová

(*1941) Marie Rottrová

(*1951) Pavel Zajíček

(*1939) Josef Laufer

(*1937) Pavel Bobek

(*1951) Milan Mejla Hlavsa

(*1954) Václav Křístek (režisér)

(*1956) Zdeněk Tyc (režisér)

(*1947) Marián Varga

(*1953) Jaromír Nohavica

(*1962) Jáchym Topol

(*1965) Filip Topol

(*1943) František Ringo Čech

(*1949) Jiří Korn

(*1948) Pavol Hammel

(*1943) Karel Černoch

(*1953) Jana Kratochvílová

(*1961) Vilém Čok

(*1938) Petr Skoumal (hudební skladatel)

(*1942) Petr Brožek

(*1946) Michal Prokop

(*1945) Viktor Sodoma

(*1941) Jan Antonín Pacák

(*1949) Ota Petřina

(*1942) Petr Janda

(*1940) Pavel Chrastina

(*1944) Pavel Novák

(*1959) Marek Jícha (kameraman)

(*1945) Petr Novák

(*1947) Vladimír Mišík

(*1952) Martin Benoni (kameraman)

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1952) Jan Burian

(*1947) Jaroslav Hutka

(*1956) Michal Pavlíček

(*1964) Petr Fiala

(*1944) Ivan Martin Jirous

(*1965) Petr Váša

(*1954) Michael Kocáb

(*1913) Gustáv Husák

(*1943) Peter Lipa

(*1943) Miki Volek

(*1950) Petr Cibulka

(*1921) Alexander Dubček

(*1954) Jan Rejžek

(*1954) Ivan Hlas

(*1953) Lumír Tuček

(*1946) Radim Hladík st.

(*1948) Jan Hrubý

(*1935) Kája Saudek

(*1948) Emil Viklický

(*1965) Kamil Střihavka

(*1962) Vojtěch Havel

(*1963) Jiří Chlumecký

(*1949) Zuzana Michnová

(*1952) Oskar Petr

(*1947) Bob Frídl

(*1944) Petr Ulrych

(*1948) Oldřich Říha

(*1954) Daniel Fikejz

(*1956) Zdeněk Vřešťál

(*1963) Martin Kučaj

(*1943) Jaroslav Wykrent

(*1948) Oldřich Veselý

(*1957) Martin Němec

(*1956) Pavel Richter

(*1966) Miloš Kabyl (kameraman)

(*1959) Zuzana Navarová

(*1958) Vít Sázavský

(*1946) Jaromír Tůma

(*1936) Jiří Černý

(*1946) Ivo Plicka

(*1976) Tomáš Kraus

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1906) Leonid Iljič Brežněv

(*1966) Lou Fanánek Hagen

(*1940) Milan Knížák

(*1946) Pavel Lohonka



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Beran
13°46’
UranUran:
Lev
12°16’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »