beran

Peter Nagy
(1998): Nikdo není dokonalý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Nikdo není dokonalý
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Nikdo není dokonalý":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1943) Václav Neckář

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1944) Marián Labuda st.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1937) Jiří Kodet

(*1962) Milan Šimáček

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1931) Jiří Suchý

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1962) Simona Chytrová

(*1938) Milena Dvorská

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1961) Pavel Kříž

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1913) Zita Kabátová

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1965) Martin Dejdar

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1947) Jana Šulcová

(*1944) Jana Altmannová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1953) Hana Čížková

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1929) Květa Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1938) Věra Galatíková

(*1952) Hana Gregorová

(*1937) Zdena Hadrbolcová

(*1959) Eva Holubová

(*1951) Dana Homolová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1942) Marta Kubišová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1950) Kamila Magálová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1947) Jana Švandová

(*1938) Hana Talpová

(*1947) Lenka Termerová

(*1949) Eva Hudečková

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1930) Petr Haničinec

(*1942) Josef Dvořák

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1936) Pavel Landovský

(*1930) Josef Vinklář

(*1938) Petr Kostka



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Beran
13°46’
UranUran:
Lev
12°16’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »