beran

Peter Nagy
(1999): Silvestrovský koktejl 1999

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Silvestrovský koktejl 1999
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Silvestrovský koktejl 1999":
(*1939) Karel Gott

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1943) Václav Postránecký

(*1966) Iveta Bartošová

(*1954) Jana Boušková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1939) Eva Pilarová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1943) Luděk Sobota

(*1965) Jan Šťastný

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1945) Richard Tesařík

(*1937) Pavel Bobek

(*1950) Pavel Trávníček

(*1966) Richard Genzer

(*1943) Jiří Wimmer

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1943) Karel Černoch

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1950) Jitka Zelenková

(*1942) Petr Janda

(*1942) Ivan Mládek

(*1968) Daniel Hůlka

(*1947) Jan Rosák

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1954) Lenka Filipová

(*1967) Leona Machálková

(*1963) Bára Basiková

(*1972) Jana Adámková

(*1956) Václav Faltus

(*1961) Richard Müller

(*1965) Petr Muk

(*1946) Jan Nedvěd

(*1970) Ilona Csáková

(*1959) Aleš Brichta

(*1965) Anna K.

(*1963) Ladislav Křížek

(*1965) Kamil Střihavka

(*1942) Petr Rezek

(*1948) Oldřich Říha

(*1947) František Nedvěd

(*1976) Martin Kocián

(*1978) Václav Jelínek

(*1979) Aleš Lehký

(*1976) David Škach

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1966) Lou Fanánek Hagen



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
12°16’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »