beran

Peter Nagy
(1999): Zlatá mříž

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Zlatá mříž
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Zlatá mříž":
(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1939) Karel Gott

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1959) Miro Noga

(*1960) Štefan Skrúcaný

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1948) Pavel Nový

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1954) Jana Boušková

(*1968) Kateřina Brožová

(*1951) Dana Homolová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1958) Zora Jandová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1947) Jana Švandová

(*1944) Jana Synková

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1930) Petr Haničinec

(*1942) Josef Dvořák

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1936) Pavel Landovský

(*1940) Miloslav Šimek

(*1930) Josef Vinklář

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1958) Jaroslav Sypal

(*1961) Jan Čenský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Richard Tesařík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1954) Marcel Vašinka

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1932) Waldemar Matuška

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1932) Ladislav Trojan

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1960) Marek Vašut

(*1963) Veronika Gajerová

(*1953) Zdeněk Troška

(*1956) Josef Carda

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1936) Miloň Čepelka

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1943) Ladislav Županič

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1960) Světlana Nálepková

(*1928) Jiří Bruder

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1947) Jiří Krytinář

(*1949) Jiří Korn

(*1964) Sagvan Tofi

(*1979) Michaela Maurerová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1952) Petra Janů

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1946) Vlasta Peterková

(*1978) Tereza Duchková

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1971) Zbyněk Fric



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
12°16’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »