beran

Peter Nagy
(2001): Dobroty

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Dobroty
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Dobroty":
(*1939) Karel Gott

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1944) Marián Labuda st.

(*1931) Jiří Suchý

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1949) Pavel Zedníček

(*1943) Václav Postránecký

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Jana Švandová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1943) Luděk Sobota

(*1949) Petra Černocká

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1961) Jan Čenský

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Pavel Bobek

(*1949) Ota Jirák

(*1936) Václav Sloup

(*1947) Jan Kanyza

(*1925) Karel Fiala

(*1948) Petr Štěpánek

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1962) Pavol Habera

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1964) Sagvan Tofi

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1962) Pavel Vítek

(*1965) Petr Rychlý

(*1933) Karel Hála

(*1976) Petr Vondráček

(*1947) Petr Novotný

(*1947) Petr Novotný (scénárista)

(*1949) Karel Zich

(*1970) Ivana Christová

(*1976) Leoš Mareš

(*1944) Zdeněk Rytíř

(*1973) Aleš Háma

(*1947) Jan Vančura

(*1944) Petr Spálený

(*1968) Daniel Hůlka

(*1944) Milan Drobný

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1967) Leona Machálková

(*1968) Michaela Jílková

(*1963) Bára Basiková

(*1985) Dana Marková

(*1979) Jana Fabiánová

(*1953) Dalibor Janda

(*1965) Petr Muk

(*1959) Petr Kotvald

(*1946) Jan Nedvěd

(*1970) Ilona Csáková

(*1962) Janek Ledecký

(*1961) Jan Kalousek

(*1959) Aleš Brichta

(*1961) Martin Maxa

(*1960) Michal David

(*1966) Roman Ondráček

(*1964) Miloš Pokorný

(*1947) Bob Frídl

(*1942) Petr Rezek

(*1980) Daniel Barták

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1960) Věra Martinová

(*1947) František Nedvěd

(*1976) Martin Kocián

(*1978) Václav Jelínek

(*1979) Aleš Lehký

(*1976) David Škach

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1966) Lou Fanánek Hagen

(*1973) Bohuš Matuš

(*1959) Jakub Smolík



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Býk
24°34’
UranUran:
Lev
12°16’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »