beran

Peter Nagy
(2006): Žito

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Žito
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Žito":
(*1939) Karel Gott

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1931) Jiří Suchý

(*1941) Iva Janžurová

(*1949) Pavel Zedníček

(*1965) Martin Dejdar

(*1978) Eva Decastelo

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1942) Marta Kubišová

(*1961) Kateřina Lojdová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1975) Linda Rybová

(*1955) Simona Stašová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1942) Josef Dvořák

(*1943) Luděk Sobota

(*1949) Petra Černocká

(*1973) Simona Krainová

(*1961) Jan Čenský

(*1968) Daniel Landa

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1969) Dan Bárta

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Jan Přeučil

(*1925) Miloš Nesvadba

(*1947) Jan Kanyza

(*1947) Jiří Bartoška

(*1930) František Filip

(*1956) Petr Koliha

(*1911) Otakar Vávra

(*1930) Václav Vorlíček

(*1954) Zdeněk Zelenka

(*1960) Světlana Nálepková

(*1957) Marek Eben

(*1973) Alice Bendová

(*1976) Monika Absolonová

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová

(*1948) Jiří Adamec

(*1944) Petr Hapka

(*1941) Pavel Sedláček

(*1947) Martin Štěpánek

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1996) Matyáš Valenta

(*1962) Pavel Vítek

(*1943) Karel Černoch

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1927) Stanislav Remunda

(*1941) Jiří Bednář

(*1978) Matěj Ruppert

(*1945) Ladislav Štaidl

(*1983) Kateřina Pospíšilová

(*1952) Eva Hrušková

(*1937) Karel Štědrý

(*1946) Lešek Semelka

(*1941) Václav Klaus

(*1935) Jan Saudek

(*1936) Eduard Hrubeš

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1957) Hana Křížková

(*1932) Vladimír Páral

(*1929) Jiří Hubač

(*1945) Jaroslav Uhlíř

(*1930) Adolf Born

(*1928) Kamila Moučková

(*1970) Ivana Christová

(*1976) Leoš Mareš

(*1928) Yvetta Simonová

(*1938) Karel Svoboda

(*1942) Petr Janda

(*1981) Jana Doleželová

(*1981) Yemi Akinyemi

(*1951) Ondřej Soukup

(*1947) Jan Rosák

(*1943) Felix Slováček

(*1962) Heidi Janků

(*1978) Alena Šeredová

(*1971) Pavlína Wolfová

(*1952) Alexander Hemala

(*1952) Miroslav Žbirka



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Lev
9°53’
UranUran:
Lev
12°16’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »