beran

Peter Nagy
(2012): Český slavík Mattoni 2012

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Český slavík Mattoni 2012
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti
Spoluherci ve filmu "Český slavík Mattoni 2012":
(*1939) Karel Gott

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1971) Radim Fiala

(*1968) Daniel Landa

(*1957) Milan Šteindler

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1966) Lucie Bílá

(*1982) Sandra Nováková

(*1970) Michal Malátný

(*1983) Ondřej Gregor

(*1981) Yemi Akinyemi

(*1993) Ewa Farna

(*1978) Lucie Borhyová

(*1973) Pavlína Němcová

(*1974) Rey Koranteng

(*1986) Tomáš Klus

(*1974) Marta Jandová

(*1989) Albert Černý

(*1978) Igor Timko

(*1987) Dušan Timko

(*1980) Ivan Timko

(*1977) Roman Timko

(*1971) Viliam Gutray

(*1975) Zoltán Sallai

(*1965) Josef Vojtek

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1983) František Soukup

(*1988) Raego



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Váhy
28°19’
UranUran:
Lev
12°16’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »