beran

Peter Nagy
(2013): Milujem Slovensko

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař
Peter Nagy - Film: Milujem Slovensko
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Nagy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inkognito
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Slávik 2012
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Integrácia (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Piknik klub
(2010) - Extra
(2010) - Adela show
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Na plovárnu bez plavek
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Reflex
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Café X
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Hurikán
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Na streche
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Teleráno
(2001) - Uragán
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Peter Nagy kedysi a dnes
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Miss desetiletí
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1990) - Šaráda
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Lov na city
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Spieva Peter Nagy (koncert)
(1986) - Návšteva
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1975) - A predsa sa krúti


Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
18°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
3°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
0°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
23°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
29°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°01’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
12°16’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
6°03’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
1°57’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°50’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Vodnář
26°15’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »