panna

Petr Čepek
(1990): Byli jsme to my?

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
20.9.1994 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec
Petr Čepek - Film: Byli jsme to my?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Čepek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Mýtická trilogie
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Záhada hlavolamu
(1993) - Lekce Faust
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - ...a odpusť jim jejich viny
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - Obecná škola
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Mág
(1987) - Fanynka
(1987) - Bitva na kopci
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Horečka
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Portrét
(1982) - Páv není jediný
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Bocianie hniezdo (TV seriál)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zánik domu Usherů
(1980) - Trhák
(1980) - Postřižiny
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Loupežnická pohádka
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Kočičí princ
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Poslední zkouška
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Bílá růže
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Návraty
(1972) - Morgiana
(1972) - Dotek motýla
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Babička
(1970) - Noční můry
(1970) - Nahota
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Ezop
(1969) - Adelheid
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Údolí včel
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Hotel pro cizince
(1963) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1961) - Vyvolení
Spoluherci ve filmu "Byli jsme to my?":
(*1932) Leoš Suchařípa

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1919) Jarmila Beránková

(*1925) Lena Birková

(*1946) Hana Brejchová

(*1953) Hana Čížková

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1947) Táňa Fischerová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1923) Luba Skořepová

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1968) Tereza Brodská

(*1960) Jaromír Dulava

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1931) Jan Teplý st.

(*1922) Václav Kotva

(*1947) Jan Řeřicha

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1935) Antonín Máša (režisér)

(*1932) Zdenek Sirový

(*1952) Vladimír Kratina

(*1939) Jiří Zahajský

(*1927) Václav Babka

(*1928) Miloslav Štibich

(*1915) Ema Skálová

(*1935) Eva Očenášová

(*1931) Jiří Samek

(*1959) Zdena Sajfertová

(*1930) Dáša Neblechová

(*1938) Ivan Šlapeta (kameraman)

(*1944) Kristian Hynek

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
23°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
22°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
7°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
17°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°26’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Býk
14°25’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Býk
26°02’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Lev
3°49’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°48’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Beran
10°48’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Rak
28°59’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »