panna

Petr Čepek
(1999): Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
20.9.1994 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec
Petr Čepek - Film: Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Čepek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Mýtická trilogie
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Záhada hlavolamu
(1993) - Lekce Faust
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - ...a odpusť jim jejich viny
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - Obecná škola
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Mág
(1987) - Fanynka
(1987) - Bitva na kopci
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Horečka
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Portrét
(1982) - Páv není jediný
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Bocianie hniezdo (TV seriál)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zánik domu Usherů
(1980) - Trhák
(1980) - Postřižiny
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Loupežnická pohádka
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Kočičí princ
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Poslední zkouška
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Bílá růže
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Návraty
(1972) - Morgiana
(1972) - Dotek motýla
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Babička
(1970) - Noční můry
(1970) - Nahota
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Ezop
(1969) - Adelheid
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Údolí včel
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Hotel pro cizince
(1963) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1961) - Vyvolení
Spoluherci ve filmu "Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka":
(*1938) Petr Nárožný

(*1936) Nina Divíšková

(*1947) Táňa Fischerová

(*1953) Jan Kraus

(*1934) Juraj Herz

(*1936) Jan Kačer

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1932) Ladislav Smoček

(*1977) Michal Černý (kameraman)



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
23°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
22°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
7°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
17°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°26’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Býk
14°25’
Beran
26°46’
UranUran:
Býk
26°02’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
3°49’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°48’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Beran
10°48’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Rak
28°59’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »