blizenci

Petr Kolář
(2010): Český slavík Mattoni 2010

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvák
Petr Kolář - Film: Český slavík Mattoni 2010
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Kolář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Galashow 60
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Ve vlnách
(2011) - ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Druhá šance
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Petr Kolář v Lucerně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2001) - Vabank
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
Spoluherci ve filmu "Český slavík Mattoni 2010":
(*1939) Karel Gott

(*1963) Ivana Chýlková

(*1942) Marta Kubišová

(*1939) Eva Pilarová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1953) Jan Kraus

(*1983) Jakub Prachař

(*1966) Lucie Bílá

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1980) Libor Bouček

(*1970) Michal Malátný

(*1983) Ondřej Gregor

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1981) Olga Lounová

(*1960) Marcela Březinová

(*1942) Petr Janda

(*1951) Ondřej Soukup

(*1993) Ewa Farna

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1954) Stanislav Hložek

(*1983) Jan Maxián

(*1986) Tomáš Klus

(*1979) Jana Fabiánová

(*1994) Jan Bendig

(*1976) Ivana Gottová

(*1965) Anna K.

(*1979) Ondřej Škoch

(*1973) Pavel Šporcl

(*1965) Josef Vojtek

(*1995) Filip Kratochvíl

(*1983) František Soukup

(*1961) Eva Urbanová

(*1979) Xindl X



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°03’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Beran
11°27’
Váhy
4°31’
UranUran:
Panna
20°30’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
18°05’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°17’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Beran
19°35’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »