blizenci

Petr Kolář
(2011): Silvestr 2011

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvák
Petr Kolář - Film: Silvestr 2011
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Kolář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Galashow 60
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Ve vlnách
(2011) - ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Druhá šance
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Petr Kolář v Lucerně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2001) - Vabank
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
Spoluherci ve filmu "Silvestr 2011":
(*1931) Jiří Suchý

(*1950) Jitka Molavcová

(*1972) Dara Rolins

(*1946) Hana Zagorová

(*1954) Ondřej Havelka

(*1964) Petr Čtvrtníček

(*1976) Monika Absolonová

(*1981) Ondřej Brousek

(*1949) Jiří Korn

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1976) Tereza Kostková

(*1980) Iva Pazderková

(*1968) Ester Kočičková

(*1970) Michal Malátný

(*1983) Ondřej Gregor

(*1960) Marcela Březinová

(*1973) Aleš Háma

(*1993) Ewa Farna

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1967) Leona Machálková

(*1967) Miloš Knor

(*1986) Tomáš Klus

(*1970) Ilona Csáková

(*1959) Peter Nagy

(*1977) Petr Bende

(*1980) Helena Zeťová

(*1977) Vlasta Horváth



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°03’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Beran
11°27’
Váhy
16°40’
UranUran:
Panna
20°30’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
18°05’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°17’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Beran
19°35’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »