vodnar

Petr Muk
(1999): Banánové rybičky

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Český Krumlov
Země:
Věk:
† 45 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák
Petr Muk - Film: Banánové rybičky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Muk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Tajemství Petra Muka
(2011) - Petr Muk od a do z (hudební videoklip)
(2011) - Ve vlnách
(2010) - Kapka naděje
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Petr Muk: Zrcadlo
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Galileo (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Drišľakoviny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Bárymetr
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Katapult
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1992) - Šance
(1992) - Shalom, Jisrael!
(1991) - Oceán - Pod pyramidou snů (koncert)
(1990) - Hitparáda
(1987) - Klip klap
(1986) - Plaváček
Spoluherci ve filmu "Banánové rybičky":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1944) Marián Labuda st.

(*1959) Miro Noga

(*1949) Andrej Hryc

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1931) Jiří Suchý

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1938) Milena Dvorská

(*1961) Pavel Kříž

(*1949) Pavel Zedníček

(*1964) Eva Jeníčková

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1947) Jana Šulcová

(*1942) Emília Vášáryová

(*1948) Magda Vášáryová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1953) Hana Čížková

(*1941) Helga Čočková

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1929) Květa Fialová

(*1974) Zuzana Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1952) Hana Gregorová

(*1959) Eva Holubová

(*1951) Dana Homolová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1956) Lenka Kořínková

(*1954) Jana Krausová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1942) Marta Kubišová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1961) Kateřina Lojdová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1950) Kamila Magálová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1974) Theodora Remundová

(*1972) Dara Rolins

(*1941) Marie Rottrová

(*1960) Anna Šišková

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Jana Švandová

(*1944) Jana Synková

(*1947) Lenka Termerová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1956) Vlasta Žehrová



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
15°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
17°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
17°09’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Ryby
4°57’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
13°55’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
15°45’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°08’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°58’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
16°21’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »