vodnar

Petr Muk
(2005): Silvestr 2005

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Český Krumlov
Země:
Věk:
† 45 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák
Petr Muk - Film: Silvestr 2005
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Muk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Tajemství Petra Muka
(2011) - Petr Muk od a do z (hudební videoklip)
(2011) - Ve vlnách
(2010) - Kapka naděje
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Petr Muk: Zrcadlo
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Galileo (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Drišľakoviny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Bárymetr
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Katapult
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1992) - Šance
(1992) - Shalom, Jisrael!
(1991) - Oceán - Pod pyramidou snů (koncert)
(1990) - Hitparáda
(1987) - Klip klap
(1986) - Plaváček


Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
15°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
17°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
17°09’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Ryby
4°57’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
13°55’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
15°45’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°08’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°58’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
16°21’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »